Haberler

Has Parti - Seçim İrtibat Bürosu Açılışı

Güncelleme:

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Milletvekili Adayı Mehmet Karakoyun İlk 'Seçim İrtibat Bürosu'nu Bugün (Cumartesi) Saat 14:00'te Köylü Vatandaşlarımızın Uğrak Yeri Olan Tahtakale'de Açtı

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Milletvekili Adayı Mehmet Karakoyun ilk 'seçim irtibat bürosu'nu bugün (Cumartesi) saat 14:00'te köylü vatandaşlarımızın uğrak yeri olan Tahtakale'de açtı. Çevredeki esnaf ve halkın ilgisinin yoğun olduğu açılışta partinin adaylarından Genel Başkan Yardımcısı ve 21. Dönem Bursa Milletvekili Dr. Ahmet Sünnetçioğlu, Dr. Ramazan Albay, M.M. Mustafa Süngü, M.M. Fatma Koca, İbadet Deniz, Fikret Serkan, Soner Aksoy ve Samet Doğan'ın yanı sıra İl Başkanı Av. Osman Mesten ve il yöneticileri, ilçe başkanları ile STK'lardan temsilciler hazır bulundu. Mehmet Karakoyun'un selamlama konuşması ile başlayan program, Mesten'in konuşması ve Sünnetçioğlu'nun halka hitabı ile sürdü.

Nokta mitingine dönüşen açılışta; halkın AKP'ye muhtaç edilmek istendiğini, fakat HAS Parti'nin AKP ve benzerlerinin yegane alternatifi olduğunu ve iktidara geldiklerinde sahneye çıkmak için sıra bekleyen oyuncu olmayacaklarını, oyunu kökten değiştireceklerini ifade eden Sünnetçioğlu'nun sözleri sık sık alkışlarla kesildi. Açılış merasiminin ardından tüm adaylar birlikte Tahtakale esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinlediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title