Haberler

Harrods Pradasphere'i Sunar

Güncelleme:

Dünyanın en ünlü çok katlı mağazası Harrods PRADASPHERE'i sunar.

Mayıs ayında başlayacak olan bu görkemli sergi, güçlü İtalyan tasarım evinin moda ve aksesuardan mimari, sinema ve ötesine uzanan çok yönlü aktivetelerini kataloglaştırılacak.

Aynı zamanda, efsanevi Harrods, Prada tarafından markanın son 100 yılındaki koleksiyonlarından ilham alınarak Harrods için özel olarak tasarlanmış hazır giyim, çanta, ayakkabı ve aksesuarlarını sergiliyor olacak.

Mağazanın dördüncü katında yer alan PRADASPHERE en etkileyici İtalyan moda evinin giderek genişleyen hedeflerini takip ederken, geniş spektrumlu tarihi koleksiyonlarını, özel projelerini, işbirliklerini ve deneylerini sunacak. Bu özenle seçilmiş tasarım fikirlerinin yanında ilk PRADASPHERE Café'si de yine bu alanda bulunacak.

Harrods Kadın Giyim, Aksesuar, Mücevher & Çocuk Giyim Moda Direktörü Helen David çalışma ile ilgili olarak; "Prada evrenini hayata geçirmek için İtalya'nın en iyi moda eviyle çalışmaktan çok mutluyuz." dedi.

PRADASPHERE Harrods müşterilerine bu çok özel deneyimi ve başka hiç bir yerde bulunmayan özel Prada koleksiyonunu satın alma fırsatını sunacak.

PRADASPHERE, Mayıs ayı boyunca Harrods'da olacak. Daha fazla bilgi için Harrods.com'u ziyaret edebilir veya #Pradasphere, @Harrods, ve @Prada'yı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Prada Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title