Haberler

Harran Üniveristesi Rektörü Mutlu İstifa Etti

Güncelleme:

Şanlıurfa'daki Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Şanlıurfa'daki Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Harran Üniversitesi'nde 8 yıldan bu yana rektörlük yapan Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, düzenlediği basın toplantısında milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı. 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı için görevinden istifa etme kararı aldığını belirten Mutlu şöyle konuştu:

"Büyük emekler verdiğim ve bu gün 8 yıl görev yaptığım bu önemli kurumdan istifa etmiş bulunmaktayım. Rektörlük görevim süresince üniversitemizi bir yerlere getirmeye çalıştık. İstifamın ana nedeni milletvekili aday adayı olmayı düşündüğümdendir. Önümüzdeki günlerde müracaatımızı yapıp eğer bize görev verildiği takdirde başta Şanlıurfa olmak üzere ülkemize hizmet edeceğiz." - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harran Üniversitesi İbrahim Halil Mutlu Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Aydın KARAKELLE:

Üniversiteye çok faydası oldu da . . . Şimdi de Milletvekilliğiyle şanlıurfaya faydası mı olacak. . . İlk döneminde tam bir baş örtüsü düşmanı ikinci devresinde Sn R. Tayyip Erdoğan a (O zamanlar Başbakan iken) yaranmak için ''Başörtüsüyle Binaya Girmek yasak'' yazılarını kaldırttı. . . Eğitim Fakültesine. . . Fen Edebiyata ve İlahiyat fakültesinde onlarca profesor varken Tıpçı birini ataması. . . Saymakla bitmez Şanlıurfaya faydaları!!!

4
1
yanıtYanıtla
urfalı:

öncelikle neden yeni hastane bitirilmedi urfaya neden faydası olmadı. neden hastaneye gidinde yatan hasta kısmı dahil olsun ofis görünümündedir. yani hastane dir demek bin şahit lazım. bu yüzden bunları hiç gündeme getirmeyen lere destek çıkmayacaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title