Haberler

Harmancık'ta Geleneksel İftar Çadırı Hizmet Vermeye Başladı

Güncelleme:

Bursa'nın Harmancık ilçesinde belediye ve hayırseverlerin işbirliği ile geleneksel hale gelen iftar çadırı bu ramazan ayında da hizmet vermeye başladı. Her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da belediye bahçesinde kurulan iftar çadırı yoğun ilgi görüyor. Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, 'Geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırımız ile, yolcumuza, hancımıza, öğrencimize ve merkez mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize yemek hazırlıyoruz. Desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkürü borç biliyorum.'

Bursa'nın Harmancık ilçesinde belediye ve hayırseverlerin işbirliği ile geleneksel hale gelen iftar çadırı bu ramazan ayında da hizmet vermeye başladı.

Her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da belediye bahçesinde kurulan iftar çadırı yoğun ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırımız ile, yolcumuza, hancımıza, öğrencimize ve merkez mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize yemek hazırlıyoruz. Desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkürü borç biliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Yılmaz Ataş Harmancık İftar Bursa Yerel Haberler Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title