Haberler

Harita Mühendisleri Stres Attı…

Harita Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından birlik ve beraberliği arttırmak için hayata geçirilen bowling turnuvası, Anatolium Rainbowl Bowling'te yapıldı.

Çekişmeli ve heyecanlı müsabakaların yaşandığı HKMO Geleneksel Bowling Turnuvası'nda mutlu sona Bursa Büyükşehir Belediyesi takımı ulaştı. Şampiyon takımın kupa ve madalyalarını HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak takdim etti.

Madalyalarını aldılar…

Müsabakalar sonrasında ikinciliği Düzey Harita Ltd Şti. alırken üçüncülüğü de BUSKİ takımı elde etti. Turnuvada ayrıca kadın ve erkek kategorilerinde en fazla skor yapan oyuncular da madalyalarını aldı. Takımlarda yer alan minik oyuncuların da unutulmadığı organizasyonda, HKMO Bursa Şube Başkanı Ali Faruk Çolak tarafından günün prens ve prenseslerine şeker hediye edildi. Centilmence mücadelelerin yaşandığı ve dostluğun kazandığı turnuva sonunda yarışmacılar ve aileleri hatıra fotoğrafında bir araya geldi.

Çolak: Birlik beraberlik adına önemli…

Turnuva sonrasında konuşan HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak, turnuvaya katkı koyan ve centilmence müsabakalar ortaya çıkmasını sağlayan takımlara teşekkür etti. Çolak, Harita Kadastro Mühendisleri olarak bu tip organizasyonların birlik ve beraberliği artırmak adına önemli olduğunu vurgularken sportif, sosyal ve kültürel etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Çolak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title