Haberler

Peş peşe saldırılarda zayiat büyük! Hamas, Gazze'de İsrail özel kuvvetlerini vurdu

Güncelleme:

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'de İsrail'e ait 3 askeri aracı ve 2 tankı roket ve patlayıcılarla imha etti. Hamas, İsrail özel kuvvetlerinde görevli askerleri RPG roketleriyle etkisiz hale getirerek büyük darbe indirdi. İsrail askerlerinin bulunduğu bir tünelin girişine mayınlarla bubi tuzağı kuran Hamas, daha sonra havaya uçurdu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin farklı noktalarında İsrail askerlerini ve araçlarını hedef aldıklarını duyurdu.

İSRAİL ASKERİ ARAÇLARI ROKETLERLE HAVAYA UÇURULDU

İsrail'in Gazze'deki katliamı devam ederken, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin-el Kassam Tugayları İsrail'e peş peşe düzenlediği saldırılarla ağır darbe vurdu. Kassam Tugaylarının Telegram sayfasından yapılan açıklamada, "Deyr Belah'ın doğusunda (İsrail'e ait) 5 askeri aracı 'Yasin 105' roketleriyle ve patlayıcılarla hedef alarak, 3'ünü tamamen imha ettik. Beyt Hanun'da bir binada bulunan İsrail özel kuvvetini 'RPG' roketiyle hedef aldık ve çok sayıda askerini etkisiz hale getirdik." ifadeleri kullanıldı.

Hamas İsrail'i Hedef Aldı

TANKLAR ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamada ayrıca Beyt Lahiya'da 2 İsrail tankının "Yasin 105" roketiyle, Han Yunus'un kuzeyinde İsrail'e ait "D9" buldozerinin "Tandem başlıklı Yasin 105" roketiyle ve Han Yunus'un kuzeyinde İsrail'e ait bir tank ve personel taşıyıcının da "Yasin 105" roketiyle hedef alındığı kaydedildi.

ASKERLER PUSUYA DÜŞÜRÜLDÜ

Kassam Tugaylarının açıklamasında, Beyt Lahiya'nın doğusunda İsrail askerlerinin bulunduğu bir tünelin girişinin mayınlarla bubi tuzağı kurulduktan sonra havaya uçurulduğu bilgisi paylaşıldı.

Hamas İsrail'i Hedef Aldı

İSRAİL'DEN AÇIKLAMA GELMEDİ

İsrail'den ise konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. İsrail ordusu 1 Aralık'ta "insani ara"nın bitmesinin hemen ardından Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına yeniden başlamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Gazze Güvenlik Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Salih van:

Hamasa selam olsun

279
19
yanıtYanıtla
Fatih Yıldız:

ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER

219
15
yanıtYanıtla
Sultan oğan:

rabbim yardım eyle nolur kahru perişan eyle şu kafirleri güçlerini kuvvetlerini al ellerinden ordularını darma dağın et...yalvarıyoruz sana eyyy güzel Allahım merhamet eyle...

220
13
yanıtYanıtla
SERDAL MENGÜÇ:

Otobanda yolun ortasında ellerim kollarım bağlı gelen her aracın çarpması gibi duyduğumda bu haberleri. Devletimiz çare bulsun artık. Biz bizi koruması için değil İslam sancağını koruması için devlet büyüklerine oy verdik.

180
43
yanıtYanıtla
EFE KARAHANLI:

:))) Olur canım sen evinde sıcak kahveni yudumla devlet askerini gönderip 20 yaşında çocukların kanlarını döker zamanında OSMANLI ASKERLERİNİ sırtından vuran FİLİSTİNLİLER için ok yeter ki sen üzülme aman ha dayanamam.

yanıt16
yanıt71
YİĞİT TÜRKALP:

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMIZ SİZLERLE.....

197
12
yanıtYanıtla
EFE KARAHANLI:

Allah yok abisi o yüzden kimsenin yar ve yardımcısı olmuyor.

yanıt6
yanıt118
EFE KARAHANLI:

Hamas sivillere karşı silahlı saldırı yapmış bir terör örgütüdür, İsrail de çocuk ve bebek öldüren terör devletidir.

27
153
yanıtYanıtla
Hüseyin Kaan:

müzik festivalinde kendi vatandaşını helikopterlerle tarayan bombalayanların israil olduğu ortaya çıktı

yanıt56
yanıt3
er ak:

hamas teror sucu islemistir. israil de teror sucu isliyor ama hamas masum degil. o yuzden de bati seria da kimse sevmez hamas i destek bile olmuyolar.

12
147
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title