Haberler

Halis Ağa'nın Oğlu Parasızlık Yüzünden Duruşmaya Gelemedi

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak'a Nafaka Davası Açan Oğlu Salim Toprak, İstanbul'da Görülen Duruşmaya Oturduğu Antalya'dan Parası Olmadığı İçin Katılamadı.

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak’a nafaka davası açan oğlu Salim Toprak, İstanbul’da görülen duruşmaya oturduğu Antalya’dan parası olmadığı için katılamadı.

Avukatı, Salim Toprak’ın 10 bin YTL’lik ücreti ödememesi halinde öğrencisi olduğu Bilkent Üniversitesi’nden de kaydının silineceğini söyledi.

ŞİŞLİ Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Halis Toprak, 18 yıl önce DNA ve kan testi yapılmadan yalnızca kan örneklerine bakılarak Salim Toprak’ın oğlu olduğuna karar verildiğini söyledi. Eski sevgilisi Gülcan Sepet’ten olan Salim Toprak’ın oğlu olmadığına inandığını belirten Halis Toprak, nesebin (soy bağının) reddini istedi. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde okuyan Salim Toprak ise babasının açtığı bu davaya nafaka davası ile karşılık verdi.

Salim Toprak, 18 yaşına girdiği halde 12 bin YTL’lik iştirak nafakası ve aylık bin YTL nafakayı alamadığını ileri sürdü. Dünkü duruşmada Salim Toprak’ın avukatı müvekkilinin duruşmaya oturduğu Antalya’dan parası olmadığı için katılamadığını belirtti. Avukatı, Salim Toprak’ın 10 bin YTL’lik ücreti ödememesi halinde öğrencisi olduğu Bilkent Üniversitesi’nden de kaydının silineceğini söyledi. Mahkeme, Salim Toprak’ın avukatı Gülçin Hansu’nun tedbir nafakası talebinin önümüzdeki celse incelenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title