Haberler

Hakkari Sokaklarına Parke Taşı Döşeniyor

Güncelleme:

Medrese Mahallesi'ne ilk kez döşenen parke taşları mahalle sakinlerini memnun etti.

Medrese Mahallesi'ne ilk kez döşenen parke taşları mahalle sakinlerini memnun ederken, çalışmaları yerinde görmek için mahalleye giden Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu büyük ilgi gördü. Sıcaklar ve Ramazan ayı nedeniyle iftardan sahura kadar çalışan belediye işçileriyle sohbet eden Başkan Bedirhanoğlu bir süre işçilerle birlikte parke taşı döşedi. Göreve geldiği günden buyana 136 bin metre kare alana parke taşı döşendiğini belirten Başkan Bedirhanoğlu, Hakkari'nin hakettiği hizmetleri alamadığını söyledi. Başkan Bedirhanoğlu şöyle konuştu

Göreve başladığımızdan bu güne kadar 32 kilometre kanalizasyon döşemişiz. Şu anda ihale aşamasında olan projelerimiz var. Bu yıl inşallah iki projemizi daha hayata geçireceğiz. Biz buradan gitsek de bizden sonra gelecek olan arkadaş mutlaka onları bitirecektir. Hakkari gerçekten hakkettiği hizmetleri maalesef alamamış. Ciddi bir çaba ile inşallah önümüzdeki 5 yılın sonunda bu hizmetlerin tamamı bitecek. Şu anda çalışma yapılan Medrese Mahallesi Hakkari'nin en eski mahallelerinden birisi. Çok eski bir mahalle olmasına rağmen hizmet gelmemiş. Biz bu sene bu mahalleye el attık. İnşallah bayrama kadar buradaki çalışmalar bitecek. Ramazan ayı nedeniyle işçilerimiz gece çalışıyorlar. Hakkari'ye hizmet etmek büyük bir zevktir.

Başkan Bedirhanoğlu daha sonra kendisine ikram edilen çayı içerek mahalleden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fadıl Bedirhanoğlu Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title