Haberler

Bozkır'da Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi ve Şifa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Güncelleme:

Konya'nın Bozkır ilçesinde Özel Zarafet Bakım Merkezi ve Şifa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Özel Zarafet Bakım Merkezi ve Şifa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Hizmet binalarının açılışında konuşan Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, bu merkezlerin hayırlı olmasını diledi.

"İnsanların yüreğine dokun ki kendisini iyi hissetsin. Özellikle desteğe ihtiyacı olan insanlarla beraber ol ve empati yap ki onların yerine kendini koy ve onlar kendisini iyi hissetsin" diyen Altunyaldız, şunları kaydetti:

"O zaman ne diyoruz, engeller zihinlerde. Eğer zihinlerdeki engeli kaldırabilirsek ülkemizi bugünkü olduğu yerden ileriye taşıyabiliriz. Bir proje gündeme geldiğinde yatırım ortamını iyi inşa edeceksiniz ve yatırım yapmak isteyen insanların önünü açacaksınız. Arif Çalışır ve arkadaşlarının Bozkır'a bir bakım merkezi yaptırmak talepleri gündeme geldiği zaman Bozkırımızın tüm yöneticileriyle beraber çalıştık. Bakanlığımızla uzun zaman istişare ettik. İl Müdürümüzün desteğini aldık ve sonuç itibariyle bugün Bozkırımızın yeşiline ve temiz havasına oksijenine ve onun ortaya koyduğu sıcak insanların yüreklerine yüz kişilik bakıma ihtiyaç duyduğumuz insanları teslim ediyoruz."

Açılışa Altunyaldız'ın yanı sıra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürü İbrahim Akyüz, Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, komşu ilçelerin belediye başkanları, siyası partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bozkır Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title