Haberler

Güniz Akkuş Davası

Eski Polis Memuru Güniz Akkuş ile Avukat Muzaffer Tufan'ın da Aralarında Bulunduğu 9 Sanığın, 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak', 'Örgüte Yardım Etmek', 'Yağma', 'Yaralama' ve 'Tehdit' Suçlamalarına İlişkin Yargılanmasına Devam Edildi.

Eski polis memuru Güniz Akkuş ile avukat Muzaffer Tufan'ın da aralarında bulunduğu 9 sanığın, ''suç işlemek amacıyla örgüt kurmak'', ''örgüte yardım etmek'', ''yağma'', ''yaralama'' ve ''tehdit'' suçlamalarına ilişkin yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Güniz Akkuş, avukat Muzaffer Tufan, Sinan Osman, Orhan Soylu ve Mustafa Kemal Yavuz hazır bulundu. Duruşmada söz alan eski polis memuru Güniz Akkuş, sanıklardan Sinan Osman'ın kendisini tanımasının tek suçu olduğunu belirtti. Akkuş, davanın müştekileri arasında bulunan eski erkek arkadaşı Yılmaz Aydın'ın kıskançlığı ve psikopatlığı nedeniyle yargılandığını öne sürerek tahliyesini talep etti.

Duruşmada söz alan sanıklardan avukat Muzeffer Tufan, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini istedi. Tufan, şikayetçi Mehmet Koçarslan ile Güniz Akkuş adına görüştüğünü ve söz konusu parayı zorla almadığını ifade etti.

Mahkeme heyeti, İstanbul 13. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından sanıklar Ömer İnan Öztürkler, Muharrem Karadiken ve Cüneyt Ceviz hakkında açılan dava dosyasının bu dava dosyasıyla birleştirildiğini tutanağa geçirdi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutuklu hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

(YM-ED-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title