Haberler

GÜNDEM / 21 Şubat 2022

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'in Başkenti Dakar'da Cumhurbaşkanı Macky Sall tarafından resmi törenle karşılanacak.

6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'in Başkenti Dakar'da Cumhurbaşkanı Macky Sall tarafından resmi törenle karşılanacak. King Fahd Otel'de düzenlenecek Türkiye-Senegal İş Forumu'na katılacak Erdoğan ve Sall, Cumhuriyet Sarayı'nda baş başa görüşme gerçekleştirecek. İki ülke arasındaki anlaşmaların imza töreninin ardından Erdoğan ve Sall, ortak basın toplantısı düzenleyecek, heyetler arası çalışma yemeğine katılacak.

(Dakar) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop Gürcistan Parlamentosu Başkanı Şalva Papuaşvili ile görüşecek, Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili ile bir araya gelecek, Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili'yi kabul edecek.

(Tiflis) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Selçuklu Kongre Merkezi'nde Gençlik Oturumu'na katılacak, İklim Şurası ile "Fotoğraflarla İklim Değişikliği Sergisi"nin açılışını yapacak.

(Konya/10.00/11.00/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdemli'de fabrika ziyaretinin ardından Erdemli, Akdeniz ve Tarsus ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Mersin/11.00-16.20) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Valilik, Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı ile Niğtaş Mikronize Kalsit Fabrikası'nı ziyaret edecek, Ömer Halisdemir Üniversitesi Yeşil Enerji Evi ve Silisyum Saflaştırma Merkezi'nin açılışına, Biska Tekstil Temel Atma, İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Belediye Ekmek Fabrikası Toplu Açılış Töreni'ne katılacak.

(Niğde/11.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), şubat ayına ilişkin finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

3- TÜİK, Aralık 2021 dönemi tarımsal girdi fiyat endeksi ile ocak ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini duyuracak.

(Ankara/10.00)

4- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 5 ve 7 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek.

(Ankara)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- AB ülkelerinin dışişleri bakanları, Rusya ağırlıklı gündemle toplanacak, toplantının bir bölümüne Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba da katılacak.

(Brüksel)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Pakistan Eğitim Bakanı Şevket Mahmut ile görüşecek, Başbakan İmran Han tarafından kabul edilecek ve Meclis Başkanı Asad Kayser ile bir araya gelecek.

(İslamabad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesi, Göztepe-Galatasaray maçıyla tamamlanacak.

(İzmir/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2022-2023 ve devam eden futbol sezonlarını kapsayan TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devri için düzenlenen ihale, Yayın İhale Komisyonu tarafından sonuçlandırılacak.

(İstanbul/11.00)

3- A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu'nda Yunanistan ile oynayacağı iki karşılaşma için toplanacak.

(İstanbul/16.00) (Fotoğraflı)

4- Spor Toto 1. Lig'de 26. hafta, Manisa FK-Bereket Sigorta Ümraniyespor, Adanaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Eyüpspor-Nasadoge Menemenspor, Altınordu-Royal Hastanesi Bandırmaspor maçlarıyla sona erecek.

(Manisa/14.30/Adana/17.00/İstanbul/İzmir/20.00) (Fotoğraflı)

5- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 16. haftası, Spor Toto-Nilüfer Belediyespor maçıyla tamamlanacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı)

6- 3 Bant Bilardo Dünya Kupası, Gölbaşı Bilardo Tesisleri'nde başlayacak.

(Ankara/10.00-21.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Senegal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title