Haberler

'GSG Hukuk' Faaliyetlerine Başladı

Güncelleme:

GSG Hukuk, Zeki Gündüz, Nilgün Serdar Şimşek ve Umurcan Gago ortaklığında kuruldu

GSG Hukuk (Gündüz Şimşek Gago Avukatlık Ortaklığı), kendi alanlarında uzun yıllara dayanan deneyim ve birikim sahibi olan Zeki Gündüz, Nilgün Serdar Şimşek ve Umurcan Gago ortaklığında kuruldu

Her biri kendi alanında uzun yıllara dayanan birikim ve tecrübe sahibi Zeki Gündüz, Nilgün Serdar Şimşek ve Umurcan Gago müşterilerine iş hayatında karşılaştıkları her türlü hukuki konu ile ilgili geniş bir hizmet yelpazesi ile en yüksek kalitede hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmetlerini sağlayabilmek için bir araya gelerek Gündüz Şimşek Gago Avukatlık Ortaklığı (GSG Hukuk) faaliyetlerine başladı.

Türkiye'deki avukatlık meslek kurallarına uygun olarak kurulan GSG Hukuk bünyesinde 29'u avukat olmak üzere 43 kişilik güçlü ve deneyimli bir kadroyla, yerli ve yabancı müşterilere vergi ve gümrük uyuşmazlıkları alanı da dahil olmak üzere karşılaşabilecekleri tüm hukuki konularda uluslararası standartlarda danışmanlık ve avukatlık hizmeti sunuluyor. GSG Hukuk, ortaklarının farklı sektör ve uzmanlık alanlarındaki tecrübelerini bir araya getirerek müşterilerine kuruluşlarından itibaren iş hayatındaki hukuki işlemlerine yönelik çözümler üretiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serdar Şimşek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title