Haberler

Göztepe Timur'u Aradı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Sakarya'da oynadığı maçta Pazarspor'a 2-0 yenilen Göztepe, 10 numarası Timur'u mumla aradı.

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Sakarya'da oynadığı maçta Pazarspor'a 2-0 yenilen Göztepe, 10 numarası Timur'u mumla aradı.

Sarı kart cezalısı olan Timur'un yokluğunda forvette görev yapan Mustafa Tiryaki ile sonradan oyuna dahil olan Enes Kubat ve Tahir Babaoğlu'nun performansı, sarı kırmızılı ekipte golcü sorununu gündeme getirdi. Mustafa, Enes ve Tahir, geride kalan 12 maçta beklentilerin uzağında kalırken teknik Direktör Metin Diyadin de bu futbolcuların Sakarya'daki performansını eleştirdi.

Sezon başında 1461 Trabzon'dan transfer edilen Mustafa, ligde ve kupada forma giydiği 11 maçta gol sevinci yaşayamadı. Timur'un bir diğer diğer alternatifi Enes de Göztepe'ye ilaç olamadı. 8 lig maçında görev yapan genç oyuncu sadece Altay derbisinde ağları sarstı. Gelecek vaad eden isimler arasında gösterilen 22 yaşındaki Tahir, 3 karşılaşmada 62 dakika oynadı, gol atmayı başaramadı. 11 maçta 836 dakika sahada kalan Timur ise 7 golle Kırmızı Grup'ta en skorer 3 oyuncudan biri olmayı başardı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Tiryaki Pazarspor Sakarya Kubat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title