Haberler

Gonca Vuslateri, Muharrem İnce'ye fena salladı: Pozitif baktığım günlerimin Allah belasını versin

Güncelleme:

Seçmenlerin aday göstereceği Cumhurbaşkanı adayları için imza toplama süreci 22 Mart'ta başladı. 11 adayın 27 Mart'a kadar 100 bin imza toplaması gerekiyor. Şu ana kadar Muharrem İnce ve Sinan Oğan, 100 bin imza toplayarak Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'ndan sonra adaylığı kesinleşen isimler oldu.

MUHALİFLER İNCE'NİN ÇEKİLMESİNİ İSTİYOR

İnce'nin adaylığı bir süredir tartışma konusu. İnce'ye çağrı yapan muhalifler, adaylıktan çekilip Kılıçdaroğlu'nu desteklemesini istiyor. Ancak İnce aday olma konusunda ısrarcı.

GONCA VUSLATERİ'NDEN BOMBA PAYLAŞIM

Adaylıktan çekilmeyen İnce ile ilgili bir yorum yapan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri sert sözler kullandı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Vuslateri, "Muharrem İnce'ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Gonca Vuslateri, Muharrem İnce'ye fena

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Gonca Vuslateri Muharrem İnce Haberler

500

Yorumlar (30)

ercan gurbhetchi:

İşte gerçek demokrat :) Tek adam diye eleştri yapanlar TEK ADAMI destekliyor. Bir de ona katılıp biat etmeyeni sosyal medyada linç ediyorlar. Sorsan Atatürkçü entelektüel demokrat sanatçılardır:))) Rezalet demokrasi adına.

174
51
yanıtYanıtla
ERKAN :

ne alakası var tek adamla heralde seçime az adayla gitme avantajlıdır. niye o halde sizde çok adayla gidin. neren nereyi bağlıyorsunuz

yanıt3
yanıt11
ERKAN :

siz davutoğlu ve babacana ne yaptınız unutma istersen

yanıt4
yanıt9
Alex Alf:

Arkadaşlar Muharrem incenin kazanma şansı yok sadece Kılıçdaroğlu nun oylarından biraz koparta bilir buda sadece Erdoğan'ın işine gelir.

108
54
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Bırakın bu işleri.Adam sana yüzde 32 oy almış,kapı dışarı ettiler.Yine alacak size inat.Kirli zihniyetler çürümeye mahküm.Hoooooppala.

93
57
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

alsında görelim %5 bile alamaz.

yanıt47
yanıt75
Serkan Kaplan:

İnceye 1 kılıça 2 Reis çekecek bunların fişini.

69
49
yanıtYanıtla
Emre Bozkurt:

işte bunların topu böyle sözle laikler ilericiler özgürlükçüler atatürkçüler ama bir kişinin demokratik hakkını kullanıp aday olması onları nasıl rahatsız ediyor görebiliyorsunuz. Bu zihniyeti allah başımıza gelmesini nasip etmesin. Amin

58
14
yanıtYanıtla
SKULLANICI:

bu gericiler toplu olarak saldırdıklarına göre adamda iş var demektir.

46
20
yanıtYanıtla
Pubg Denizli:

Seçeneksiz kalarak millet neden yeni bir akparti görmek zorunda kalsın? CHP adam olsaydı yıllardır bu akp ye çekmek zorunda kalmayacaktı. Kimse kusura bakmasın, Yıllardır ülke bu hale geldiyse akp ne kadar suçluysa CHP de bir o kadar da suçludur.

38
11
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title