Haberler

Gökçek, Baykal'a Kızılırmak Projesiyle İlgili Bilgi Verdi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yaptırılan Ali Dinçer Parkı Açılışında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Ankara'ya Getirilmekte Olan Kızılırmak Suyuyla İlgili Bilgi Aldı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ali Dinçer Parkı açılışında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Ankara'ya getirilmekte olan Kızılırmak suyuyla ilgili bilgi aldı.

Baykal, dün Batıkent'te Ali Dinçer Parkı'nın açılış töreninin sonunda Gökçek'e "Sayın Gökçek, rahmetli Ali Dinçer'e çok büyük vefa gösterdiniz. Bu vefanızdan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi olarak sizi kutluyoruz" dedi ve Ankara'daki su sorununu sordu. Gökçek ise "Kesikköprü'deki çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ile Kesikköprü Barajı'nı gezdik. Hızlı bir şekilde ilerliyor. Kasım sonunda bitirmeyi hedefliyoruz" karşılığını

verdi.

EGO Genel Müdürlüğü'ne Eğirdir Kaymakamı Ömer Ulu'nun getirilmesi konusundaki bir soru üzerine Başkan Gökçek, ''Çok iyi bir yönetici olduğuna inandığım için Ömer Bey'i bu göreve getirdim, inşallah başarılı hizmetler verecek. Diğer arkadaşımız Kazım Usta bize daha önce istifa dilekçesini vermişti. Kazım Bey'e de bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra EGO, yoluna Ömer Bey ile devam edecek'' şeklinde konuştu. Gökçek, bir soru üzerine ASKİ Genel Müdür

yardımcılıklarına birkaç güne kadar atama yapılacağını bildirdi.

Öte yandan medyada Çankaya Belediyesi'nin çalışmalarını eleştiren Başkan Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in dünkü açılışta Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz ile tokalaşarak "Başkanım nasılsınız, nasıl gidiyor" demesi üzerine Eryılmaz, "Sağol iyi gidiyor" karşılığını verdi. Eryılmaz, Başkan Gökçek'in de yanına giderek "Çok iyi bir park yapmışsınız" dedi.

(TS-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title