Haberler

Gezi Parkı Odaklı Gelişmeler

Olaylarda tutuklananların aileleri ve serbest bırakılanlardan oluşan bir grup, Galatasaray Lisesi önünde oturma eylemi yaptı.

Gezi Parkı odaklı olaylar kapsamında tutuklananların aileleri ve serbest bırakılanlardan oluşan bir grup, oturma eylemi yaptı.

Galatasaray Lisesi önünde bir araya gelen grup, ellerinde olaylarda hayatını kaybedenler ile tutuklanan kişilerin resimlerinin bulunduğu dövizler taşıyarak, çeşitli sloganlar attı.

Bir süre oturma eylemi yapan grup adına konuşan Cihan Aydoğan, yaklaşık 7 aydır her tarafta Galatasaray Lisesi önünde buluştuklarını ifade ederek, tutuklanan bazı arkadaşlarının serbest bırakılmasının mutluluğunu yaşadıklarını, ancak hala 21 kişinin cezaevinde olduğunu söyledi.

Bu kişilerin de en yakın zamanda serbest bırakılmasını istediklerini belirten Aydoğan, "Son tahliyelerden de anlaşılmaktadır ki haklı olan bizleriz. Bu insanların neden bunca süre içeride tutulduğunu açıklayamazlar" dedi.

Grup, açıklamanın ardından slogan atarak, dağıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Cihan Aydoğan Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title