Haberler

Gebzeli Taksiciler Duruşma Öncesi Eylem Yaptı

Gebze’de, parası gasp edildikten sonra öldürülen taksici Harun Kaya’nın katil zanlıları bugün hakim karşısına çıktı.

Gebze'de, parası gasp edildikten sonra öldürülen taksici Harun Kaya'nın katil zanlıları bugün hakim karşısına çıktı. Gebze Adliyesi'nde gerçekleşen duruşma öncesi taksiciler şehir merkezinde eylem yaptı.

Gebze'de, ocak ayında yaşanan olayda, taksici Harun Ömür iki kişi tarafından kaçırıldıktan sonra öldürülüp İnönü Mahallesi'nde aracının bagajına kilitlendi. Harun Ömür cinayetine karıştığı belirlenen S.K ve E.M. ise ekipler tarafından yakalandı. Sanıkların ilk duruşması bugün görüldü.

Duruşma öncesi saat 10.00'da, Total kavşağında toplanan 50 sürücü, taksileriyle konvoy oluşturup olayı bir kez daha protesto etti. Taksiciler daha sonra Gebze Adliyesi'ne geçerek burada bir basın açıklaması yaptı.

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necati Kaya da taksiciler adına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Tekrar başımız sağolsun. Harun Ömür kardeşimizi 90 TL için 36 yerinden bıçakladılar. Emniyet müdürümüze ve emniyet çalışanlarımıza katil zanlılarını yakaladıkları için teşekkür ediyoruz. Adil yargılanma için bu katillere çok büyük ceza verilmesini istiyoruz. Bunların tekrar yaşanmaması için gereken önlemler alınsın."

Bu arada duruşmayı takip için Gebze Adliyesi'ne gelen Harun Ömür'ün eşi fenalaşarak baygınlık geçirdi. İlk müdahaleyi yakınları yaparken daha sonra Gebze Adliyesi'ne ambulans çağırıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze Adliyesi Necati Kaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title