Haberler

Gaziantep'te Ambulans Tır ile Çarpıştı: 5 Yaralı

Güncelleme:

Gaziantep'te, Adana'ya hasta götüren bir ambulans, kavşakta dönmek isteyen tır ile çarpıştı.

Gaziantep'te, Adana'ya hasta götüren bir ambulans, kavşakta dönmek isteyen TIR ile çarpıştı. Kazada 3'ü sağlık personeli toplam 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunan serbest bölge kavşağında meydana geldi. Gaziantep'ten Kahramanmaraş istikametine gitmekte olan Ahmet Gündüz yönetimindeki hasta taşıyan 27 D 6671 plakalı ambulans, kavşakta dönmeye çalışan İran uyruklu Hüseyin Erşadi yönetimindeki 29 B 933 plakalı TIR'a çarptı. Kazada ambulans içinde bulunan sağlık personellerinden Vedat Çiftçi, Zeliha Katgen, ambulansta hasta olarak bulunan Faruk Yavan ve refakatçisi Makbule Yavan yaralandı. Ambulans sürücüsü Ahmet Gündüz ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrası olay yerine gelen diğer sağlık ekipleri yaralanan meslektaşlarını ve diğer yaralıları hastaneye götürdü.

Olay yerine gelen trafik ekipleri ve jandarma, ikinci bir kazanın yaşanmaması için yolda güvenlik önlemleri aldı. Yapılan incelemelerin ardından TIR ve kaza sonrası hurda yığınına dönen ambulans olay yerinden kaldırıldı. Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından bir süre kontrollü sağlanan yol yeniden trafiğe açıldı.

Ambulansta bulunan hasta Faruk Yavan'ın, Adana'daki bir hastaneye sevk edildiği ve yola çıktıktan birkaç dakika sonra ambulansın kaza yaptığı öğrenildi.

Öte yandan, vatandaşlar kazanın yaşandığı kavşakta sürekli yaralamalı kazaların meydana geldiğini ve yetkililerin konuyla ilgili bir an önce tedbir alması gerektiğini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Ahmet Gündüz Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title