Haberler

GAÜN’de Mor ve Ötesi Rüzgarı

Gaziantep Üniversitesi "17. Kültür, Sanat, Spor, Bahar Şenlikleri" kapsamında Üniversitemiz konser alanında, "Mor ve Ötesi" grubu tarafından konser düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Rock Grubu Mor ve Ötesi, hayranlarına keyifli saatler yaşattı. Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak Güven ve Kerem Kabadayı'dan oluşan grup, geçtiğimiz yıllarda Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil ettiği "Deli" isimli şarkısının yanı sıra "Bir Derdim Var", "Sevda Çiçeği", "Şirket", "Küçük Sevgilim" gibi şarkılarıyla konser alanındakileri coşturdu.

Konserin sonunda üniversitemizde verdiği konser dolayısıyla Mor ve Ötesi grubuna Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Grubun solisti Harun Tekin Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin konsere gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyet ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title