Haberler

Fenerbahçe Ülker- San Antonıo Spurs: 90-96

İstanbul-dha fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, NBA Global İstanbul 2014 organizasyonu kapsamında NBA takımlarından Tim Duncan'lı, Tony Parker'lı, Boris Diaw'lı son Şampiyon San Antonio Spurs ile karşılaştı.

İstanbul-dha

fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, NBA Global İstanbul 2014 organizasyonu kapsamında NBA takımlarından Tim Duncan'lı, Tony Parker'lı, Boris Diaw'lı son Şampiyon San Antonio Spurs ile karşılaştı. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da oynanan maç 96-90 San Antonio Spurs üstünlüğü ile tamamlandı.

Basketbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maç öncesi Oğuz Savaş ile Manu Ginobili, taraftarlara "hoşgeldiniz" konuşması yaptı. Oğuz Savaş'ın ardından söz alan Ginobili, böyle güzel bir atmosferde olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek basketbolseverleri selamladı. Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Uzun'un yanı sıra Fenerbahçeli futbolculardan Raul Meireles, Dirk Kuyt, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım da izledi.

NBA kurallarına göre 12'şer dakikalık dört periyottan oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe Ülker ; Ricky Hickman, Andrew Goudelock, Emir Preldzic, Oğuz Savaş ve Jan Vesely 5'i ile başladı. Sun Antonio Spurs ise; Kyle Anderson, Marco Belinelli, Tony Parker, Tim Duncan, Austin Daye ile sahaya çıktı.

1.PERİYOT: 21-29

İLK YARI: 40-47

3.PERİYOT: 70-75

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Ülker Tony Parker Tim Duncan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title