Haberler

Fenerbahçe Ülker, Şampiyonluk Kupasını 1 Saat Geç Alabildi

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında Galatasaray Cafe Crown'u yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Ülker, uzun süre kupasını alamadı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında Galatasaray Cafe Crown'u yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Ülker, uzun süre kupasını alamadı.

Emniyet güçleri, Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluk kupasını alabilmesi için Galatasaray taraftarının salonu boşaltmasını isterken, Sarı-kırmızılı taraftarlar maçın bitiş düdüğünün üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen uzun süre salonu terk etmedi. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sahaya inerek taraftarların salonu boşaltması için bir konuşma yapmak istedi, ancak Sarı-kırmızılı taraftarlar başkanın konuşma yapmasına bile izin vermedi. "Ali Koç dışarı" diye bağıran taraftarlar, daha sonra "Çıkmıyoruz" diye tezahürat yaptı. Bunun üzerine polis, Galatasaraylı taraftarlara copla müdahalede bulundu ve taraftarları dışarı çıkardı. Olaylar, salon dışında da devam etti.

Fenerbahçeli oyuncular, Galatasaraylı oyuncuların madalyalarını almalarından yaklaşık 1 saat sonra kupa töreni yapılabildi. Platforma çıkan sarı-lacivertli oyunculara, saha kenarında kendilerini bekleyen yöneticiler Ali Koç, Semih Özsoy, Ünal Uzun, Yasemin Merçil ve bir grup kulüp misafiri tezahürat yaptı. Kupa töreninde Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar ve Arçelik A. Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, oyunculara ve teknik heyete madalyalarını verdi. Daha sonra kupayı alan kaptan Ömer Onan, havaya kaldırarak, şampiyonluk sevinci yaşadı. Bu sırada yöneticiler "5, 5" diye tezahürat yaparak, beşinci şampiyonluğa gönderme yaptı. Kaptan Ömer Onan, kupayı yöneticilere götürürken, kupa yöneticilerin ellerinde de havalandı. Yöneticiler de daha sonra sahaya gelerek, oyuncular, teknik heyet ve kupayla birlikte fotoğraf çektirirken, hep birlikte "5, 5" diye tezahürat yapıldı. Daha sonra Lavrinovic ve Ömer Onan, potaların filelerini kesti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title