Haberler

Felçli İngiliz'in Paraşüt Sefası

Muğla'da Tatil Yapan Doğuştan Bedensel Engelli İngiliz Turist 38 Yaşındaki Hazel Hauthorne, Babadağ'dan Yamaç Paraşütüyle Atlayış Yaptı. Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'ne Ailesiyle Birlikte Tatile Gelen Hazel Hauthorne, Gökyüzündeki Paraşütleri Görünce Etkilenerek Pilotlara "Ne Olur Beni Uçurun" Dedi.

Muğla’da tatil yapan doğuştan bedensel engelli İngiliz turist 38 yaşındaki Hazel Hauthorne, Babadağ’dan yamaç paraşütüyle atlayış yaptı. Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’ne ailesiyle birlikte tatile gelen Hazel Hauthorne, gökyüzündeki paraşütleri görünce etkilenerek pilotlara "Ne olur beni uçurun" dedi. İngiliz turist, hazırlıklarını yaptıktan sonra tandem (çiftli) atlayış yaptı. Pilot Mustafa Çağdaş ile birlikte Ölüdeniz semalarında dakikalarca süzülen İngiliz turist Belceğiz Plajı’na indi. Hauthorne’nin ailesi de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İngiliz turist, yere iner inmez de gözü yaşlı annesi Steve ve babası Pargts Hauthorne’nin tuttuğu tekerlekli sandalyeye oturtuldu. İngiliz turist, "Çok mutlu oldum. Aynı pilotumla bir kez daha uçabilirim. Hiç korkmadım. Bütün engellilere tavsiye ederim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title