Haberler

Fecir Alptekin kimdir? Kaç Yaşındadır?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesinin Resmi Gazete'de yayımlanması ile birlikte Başkan Erdoğan'ın başdanışmanlarından biri de Fecir Alptekin oldu. Peki Fecir Alptekin kimdir? Kaç yaşındadır? İşte merak edilen başdanışman hakkında detaylar..

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle birlikte Başkan Erdoğan'ın başdanışmanlarından biri de Fecir Alptekin oldu. Bu önemli gelişmenin ardından vatandaşlar, Fecir Alptekin'in kim olduğunu ve kariyerini öğrenmek adına araştırma yapmaya başladı. Peki, Fecir Alptekin kimdir?

EĞİTİM HAYATI NASILDI?

Eğitim hayatında önemli başarılar bulunan Alptekin, İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitimine Boğaziçi Üniversitesi'nde devam etti. Mezun olmasının ardından medya kariyerine Cumhuriyet veYeni Binyıl gazetelerinde başladı. Hem muhabirlik hem de editörlük yapan Alptekin, daha sonra Halka İlişkiler ve Pazarlama sektörüne giriş yaparak kariyerine devam etti.

DİKKAT ÇEKEN KARİYER GEÇMİŞİ

Halka İlişkiler ve Pazarlama sektörüne giriş yaptıktan sonra ulusal ve uluslararası pek çok önemli kurumda çalışmaya devam eden Alptekin'in kariyerinde,TUSİAD, Novartis Pharma, Türk Reklam Ajansları Derneği ve Memorial Sağlık grubu gibi önemli kuruluşlar bulunuyor. 2006 yılından bu yana çalışmakta olduğu Turkuvaz Medya Grubu'nda da dikkatleri üzerine çeken Alptekin, Kurumsal İletişim Grubu Başkanlığı görevini yapmaktaydı.

Fecir Alptekin kimdir? Kaç Yaşındadır?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fecir Alptekin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title