Haberler

FBI, koronavirüs salgınının kaynağı olarak Çin'deki 'laboratuvar kazası'nı işaret etti

Güncelleme:

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray, Kovid-19 virüsünün "büyük olasılıkla Çin'deki bir laboratuvardan kazayla sızdığı" tezi üzerinde durduklarını söyledi. Wray ayrıca Çin'in konuyla ilgili çalışmaları karartmaya çalıştığını iddia etti.

Sosyal medya hesabında konuya ilişkin paylaşımda bulunan Wray, "FBI, salgının büyük ihtimalle Vuhan'daki potansiyel bir laboratuvar kazası sonucu yayıldığını değerlendiriyor" ifadesini kullandı.

"ÇİN YAPTIĞIMIZ İŞİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR"

Wray, Fox News'e verdiği demeçte, salgının kökenine ilişin çalışmalarına dair birçok bilginin gizli olduğunu belirterek, "Yalnızca şu gözlemimi paylaşabilirim. Çin hükümeti bizim yaptığımız işi, ABD hükümetinin ve yakın yabancı ortaklarımızın yaptığı işi engellemek ve karartmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor" dedi.

AYNI İDDİA BASINDA DAHA ÖNCE DE YER ALMIŞTI

Wall Street Journal, Enerji Bakanlığının kısa süre önce Beyaz Saray'a ve önemli Kongre üyelerine sunduğu gizli istihbarat raporuna göre, Kovid-19 virüsünün büyük olasılıkla Çin'deki bir laboratuvardan kazasıyla sızdığını düşündüğünü yazmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Koronavirüs Dünya Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (9)

koray hüseyin kılıç:

BU DÜNYADA TEK VİRÜS VAR ODA AMERİKA

113
19
yanıtYanıtla
Sesli Köşe:

Çok fazla bagnaz ve cahil insan var, körü körüne Amerika düşmanlığı yapan

29
101
yanıtYanıtla
mesut:

Bu laboratuvar sizin olmasın? Genellikle sizden çıkar bu pislikler.

68
14
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Ben size gercegi anlatayim .Bu laboratorda virüs üzerinde calistilar yillarca kaynak olarak bu küresel gücler milyaderlerin para tesvikiyle gelistirilmistir.Bunu bütün politikacilar hepsi biliyor ve sakliyorlar .Küresel gücler korona dolasiyla milyarlar kazandilar,bütün ülkelerde ekonomisi cökmüs durumdadir.

50
4
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Yanlışın var milyarlarca dolar kazanmadılar trilyonlarca dolar kazandılar. Üstüne aşı dedikleri kimyasallarla insanlar şu anda kitleler halinde ölüyor. Kayıtlara kalp krizi olarak geçiyor beyin kanaması olarak geçiyor inme felç geçirenlerin haddi hesabı yok

yanıt5
yanıt1
Halit:

çıbanın başı abd ukrayna savaşı suriye savaşı 1.ırak savaşı 2.ırak savaşı 2.afganistan savaşı kore savaşı vietnam savaşı nerde sorun orda abd var

37
8
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Peki sayin fbi simdi ne olacak,sanki biz bilmiyorduk aptaliz ya o labortuvarda calisan cinli doktor amerikaya iltica etti orada bu virusu ürettiklerini söyledi tam 2 sene önce fbi gelmis oradan cikmis hadi be git oradan

32
9
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Eyyy Amerika bu illeti siz çıkardınız baktınız Çin ekonomide sizi geçiyor bir şekilde darbeyi hem çine hem bütün dünyaya vurdunuz

21
15
yanıtYanıtla
kadir uzuner:

virüs neyse de o ruhsatsız sıvıları nasıl oldunuz ? !!!

20
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title