Haberler

Espark Kadınlar Günü'nü Kutluyor

Espark Alışveriş Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, Neslihan Yargıcı, Suzan Kardeş ve Ebru Şallı gibi ünlü isimlerin Eskişehirli kadınlarla bir araya geleceği söyleşilerle kutluyor.

Espark Alışveriş Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, Neslihan Yargıcı, Suzan Kardeş ve Ebru Şallı gibi ünlü isimlerin Eskişehirli kadınlarla bir araya geleceği söyleşilerle kutluyor.

8-10 Mart tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte "kadına dair her şey" konuşulacak. Espark Alışveriş Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, "Kadın Kadına Espark'ta" etkinliğinde ünlü isimlerin söyleşilerine ev sahipliği yaparak kutlayacak. 8-10 Mart tarihleri arasında üç gün boyunca sürecek ve Eskişehirli kadınların Neslihan Yargıcı, Suzan Kardeş ve Ebru Şallı bir araya geleceği etkinlikte kadına dair her şey konuşulacak.

Etkinliğin ilk gününde ünlü modacı Neslihan Yargıcı, kadınlarla bir araya gelerek "moda ve stil" konuları üzerine konuşacak. Etkinliğin ikinci gününde 18.00'da makyaj uzmanı Suzan Kardeş kadınlara makyajın püf noktaları konusunda önemli bilgiler aktaracak. Etkinlik,10 Mart Pazar günü düzenlenecek ve Ebru Şallı'nın konuk olacağı "spor ve sağlıklı yaşam söyleşisi" ile son bulacak.

Etkinliğe ilişkin konuşan Espark Alışveriş Merkezi Müdürü Berkay Damgacı, "ECE Türkiye ve Espark AVM olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Bu özel güne anlam katmak amacıyla düzenlediğimiz ve "kadına dair her şey"in konuşulacağı Kadınlar Günü etkinliğimize herkesi bekliyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Neslihan Yargıcı ESPARK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title