Haberler

Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar Kimdir?

Güncelleme:

Usta oyuncu Kemal Sunal hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tepki çeken eski Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar kimdir?

'KEMAL SUNAL FİLMLERİ İNSAN ZEKASINA HAKARET'

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda filmleri hakkında '' Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız,değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de.'' İfadelerini kullanan eski Yeni Şafak yazarı Ali Sunal başta olmak üzere halkın büyük bir kesiminin tepkisine neden oldu.

Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar Kimdir?

CEMİLE BAYRAKTAR KİMDİR?

, 1979 yılında Samsun'da dünyaya geldi. Lisans eğitimine 19 Mayıs Üniversitesi Mimar ve Dekoratif Sanatlar Bölümü'nde devam ettiği sırada 28 Şubat süreci nedeniyle eğitimi aksadı. Ardından eğitimine İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde devam etti ve yüksek lisansını da, Marmara Üniversitesi Ortadoğu Tarihi ve Uluslararası İlişkiler alanında yaptı. Derin Düşünce, Yolcu Edebiyat, Kültür Gündemi, Aktüel Dergisi isimli yayınlarda yazarlık yapan Bayraktar, en son Yeni Şafak'ta yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cemile Bayraktar Yeni Şafak Magazin Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (72)

vvv.:

ülkede ekonomik kriz almış başını giderken, tecavüz, taciz çocuk cinayetleri bigi bir çok olayı gazetelerinde yazamayacak kadar korkak, satılmış bir gazetecinin kalkıp Kemal SUNAL gibi halkın değerlerine dil uzatacak kadar kokuşmuş yürekli olması gayet normaldir. Cemile denen şahsın yeri sirk gazete köşeleri değil.

20
2
yanıtYanıtla
tuncay kilinc:

kemal sunal ahlak bozan bir oyuncuydu isin gercegi cök kötü örnek olmustur

4
16
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

ATATÜRK DÜŞMANI TÜRK DÜŞMANI BİR FETÖCÜDÜR

18
2
yanıtYanıtla
Suren:

gündeme gelmeye çalışan bir hiç

13
2
yanıtYanıtla
Ökkeş Efendi:

Cemile Bayraktar sadece başı kapalı iki ayaklı dişi bir eşektir.

13
1
yanıtYanıtla
at adam:

oksıjen israfı böyleleri

10
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

DOĞUM GÜNÜ 10 KASIM GÜNÜNE GELDİĞİ İÇİN SAYGIDAN KUTLAMA YAPMAYAN ADAM GİBİ ADAMDIR KEMAL SUNAL BU HADSİZ PRİM YAPIYOR SADECE OLMAYAN ÇAPIYLA

10
1
yanıtYanıtla
yüksel ak:

cemile hanım buyuk cesaretle dogruları soylemısdır gercekler acı oluyor ınek sabandan sonra kac ınsan cocuguna saban ısmını koymusdur dusunmek lazım

1
10
yanıtYanıtla
ayyıldız:

aynaya bakınca recep şaban ramazan üçlemesini degilde filmlerdeki şabanı görürsen vermezsin. sadece şabana bakar onun açık ettigi haksız zalim patronu üçkagıtçıyı fırıldak işbilmez siyasetçiyi haksızlık ettigi için karşı geldigi aga şeyh şıhı riyakar menfaatçi mevki makam için herşeyi yapan yalamalarıi görmezsen şabanı inek şabanı anlamazsın

yanıt2
yanıt1
Maho:

Bu ülkede herkesin herkesi eleştirme hakkı varsdır.Cemile hanım da onu yapmıştır.Ama cemile hanıma karşı takınılan bu tavıreleştiri değil son derece edepsizce,ayırımcı ve mezhepsel bir tavır gibi geliyor.

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title