Haberler

Öğrenci velisiyle birlikte olduğu iddia edilen öğretmenin ikinci bir veliyle daha ilişki yaşadığı öne sürüldü

Güncelleme:

Antalya'da bir ortaokulda müdürken aynı okuldaki kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılarak görevinden alınan ve gönderildiği okulda bir veliyle ilişki yaşadığı ileri sürülen S.Ö.'nün bir skandalı daha ortaya çıktı. S.Ö.'ye eşi tarafından açılan boşanma davası dilekçesinde, ikinci bir veliyle de ilişki iddiası yer aldı.

Antalya'da 2016 yılında Aksu İlçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdürken, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de sınıfındaki bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.

EŞİ VE DİĞER VELİLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Korkuteli ilçesi Yaşar Sadi Tekin İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası S.Ö. hakkında, sınıfındaki öğrencisinin velisi H.T. ile ilişki yaşadığı iddiaları üzerine aynı okulda öğretmen olan eşi N.Ö. ve diğer öğrenci velileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu.

Öğrenci velisiyle birlikte olduğu iddia edilen öğretmenin ikinci bir veliyle daha ilişki yaşadığı öne sürüldü

ÖĞRETMEN EŞİ UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Şikayet üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce S.Ö. hakkında soruşturma açılırken, diğer yandan eşi N.Ö. 'zina' suçlamasıyla boşanma davası açtı. Aile Mahkemesine açılan boşanma davası sürerken, olayların ortaya çıkması sonrası S.Ö.'nün aynı okuldaki öğretmen eşini diğer öğretmenlerin yanında 'Sana göstereceğim' gibi sözlerle tehdit ettiği gerekçesiyle de savcılığa şikayette bulunuldu. Bu kapsamda savcılık tarafından verilen 1 aylık uzaklaştırma kararı sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce S.Ö.'nün görev yeri değiştirilerek aynı ilçedeki İmecik İlkokulu'na gönderildi.

ÜÇÜNCÜ ALDATMA İDDİASI

Boşanma davası dilekçesinde, S.Ö.'nün yine Yaşar Sadi Tekin İlkokulu'nda sınıfındaki başka bir öğrencinin velisi M.A. ile de ilişki yaşadığı iddiaları yer aldı. İki aldatma iddiasına ilişkin boşanma davası dosyasında birçok delil sunuldu. Boşanma davası açan N.Ö., çocuklarına da hakaret ve tehditte bulunduğu, uzaklaştırma kararını ihlal gibi gerekçelerle de S.Ö. hakkında şikayetçi oldu. Şikayetler arasında, N.Ö. adına kayıtlı 07 EUP 08 plakalı otomobili S.Ö.'nün iade etmediği ve kayıp olduğu sebebiyle çalıntı ihbarı yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Öğretmen:

Adam kimle beraber olmuş kime ne Alan razı satan razı bu onun özel hayatı eğitimci yönü nasıl acaba Eğitim profesyonel bir meslek değil mi Doktor yapsa görevine devam eder Öğretmenler günah keçisi

222
195
yanıtYanıtla
elmor:

Türkiye'de sadece bu adam aldattı, gerisi sütten çıkmış ak kaşık.

181
42
yanıtYanıtla
Kuman:

Saadet zinciri kurmuş Mübarek )

184
6
yanıtYanıtla
serdar cem:

MEB geregini yapmalı.

114
12
yanıtYanıtla
M.E Ö:

Eğer doğruysa hemen görevine son verilmeli kepazelik bu.

94
23
yanıtYanıtla
Mehmet Gazanfer:

Alışmış kudurmuştan beterdir

94
7
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

atılmalı bence görevini kullanıp milletle ilişki yaşiyor buda yanliş.

82
17
yanıtYanıtla
Celal:

Depremler herzaman olur lakin böyle tipler olunca deprem büyük felaket oluyor? Topluma devlete zarar versinler bende bunlara yardım edip suclarina ortak mi olayim?

40
20
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Bu Is Kim Ile Kim Arasinda, Kimleri Ne Kadar Ilgilendiriyor ,Iyice Anlayip Analiz Edip Yorumlanmali...

32
27
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Her gelene, gel böyle iki çay söyle, anlat bana cazip taraflarını demiş ..

43
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title