Haberler

Meslektaşıyla ilişki yaşadığı için görevden uzaklaştırılan evli öğretmenin, şimdi de veli ile birlikte olduğu ortaya çıktı: İhtiyaçlarım olamaz mı?

Güncelleme:

Antalya'da bir ortaokulda müdürken aynı okuldaki kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılarak görevden alınan ve bir ilkokula öğretmen olarak gönderilen iki çocuk babası S.Ö.'nün, bu kez bir veli ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü. Eşinin boşanma davası açtığı S.Ö. hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlatırken, şahıs kendisini, "İhtiyaçlarım olamaz mı?" diyerek savundu.

Antalya'da 2016 yılında Aksu İlçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdürken, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ve sonrasında müdürlük görevinden alınarak Korkuteli'de bir ilkokula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., bu kez bir öğrencisinin velisiyle ilişki yaşadığı hakkındaki iddialarla gündeme geldi.

VELİLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Korkuteli ilçesindeki Yaşar Sadi Tekin İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası S.Ö.'nün, sınıfındaki öğrencisinin velisi H.T. ile ilişki yaşadığı iddiası nedeniyle diğer veliler Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. Aynı okulda öğretmen olan eşi de S.Ö.'den şikayetçi olup, boşanma davası açtı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, velilerin şikayetiyle S.Ö. hakkında soruşturma başlattı.

"İHTİYAÇLARIM OLAMAZ MI?" DEMİŞ

Adını açıklamak istemeyen bir öğrenci velisi, "Bu şahıs şu anda velilerden biriyle aşk yaşıyor. İşin saklanır gizlenir yeri kalmadı. Bu adam evli ve 2 çocuğu var. Velilere bu iş yansıyınca, önceki gün okulda öğretmenlerle birlikte sınıf velileri olarak toplantı yaptık. S.Ö. kendisini savunmak için yaptığı konuşmada, 'İhtiyaçlarım olamaz mı?' gibi konuşmalar yaptı. Geçen yıl kasım ayından beri, bu öğrenci velisi derslerde sınıfta duruyor. Çocukların anlattığına göre, derslere giriyor ve masanın üzerine oturuyormuş" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Antalya Çocuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (33)

t t:

Zina suç olmasa daha çok ocaklar söner cinnayetler olur depremler olur müslüman ülkesiyiz zina büyük günah ama cezası yok ulkemizde

577
107
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Zina ispatı için 4 şahit gerekir. Ayrıca adamın evine izin almadan girersen, zina halinde dahi görsen sahitligin geçerli değil. Ayrıca zina yapanın cezası boşanmaktır. Adamı yada kadını öldürmek, ağzını burnunu kırmak değildir. Bırakın bu vurdu kırdı kafasını

yanıt180
yanıt293
Emre Uçar:

Gevur ülkelerde neden deprem olmuyor ne alakası var bilimsel olayların zina ile içki ile, din ve bilimi birbirinden ayırın

yanıt5
yanıt1
Cool Black:

Depreme ne alaka? Masum bebekler öldü depremde. Allah senin gibilere akıl, vicdan, sağduyu bağışlasın.

yanıt4
yanıt0
kagan soylu:

Mesai saatleri dışında ve okul dışında ise kimseyi ilgilendirmez aslında....

316
264
yanıtYanıtla
Fatihan:

Ailenden biri olsa dahi mı...

yanıt4
yanıt0
mahalle sakini:

ikisi de evli bekar bile olsalardı evlilik dışı ilişki fuhuştur. Senin mezhebin geniş olabilir ama namuslu insanların değil.

yanıt25
yanıt9
Vedat Arman:

Bu durumu popüler birisi yapsa hiç sorun olmazdı. Şimdi çökün garibana. Linç edin hadi bakem

207
97
yanıtYanıtla
Nejdet Koç:

Bu olayların akşam tüm kanallarda izlediğimiz dizi filmlerden nesi fazla? Meslektaş veya veli olunca mı suç?

241
32
yanıtYanıtla
Uzman Yorumcu:

doğru söylüyorsun... "yasak elma" ve türevleri gibi ahlaksız dizilerle toplumda ahlak ve namus kalmadı..!

yanıt130
yanıt7
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title