Haberler

Güler, Metris Cezaevi'nde Oğlunu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, 17 Aralık operasyonunda tutuklanan oğlu Barış Güler'i Metris Cezaevi'nde ziyaret etti.

11 aylık görev süresinden sonra kabine dışında kalan Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, 17 Aralık'ta İstanbul düzenlenen yolsuzluk operasyonun da önce gözaltına alınana ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen oğlu Barış Güler'i Metris cezaevinde ziyaret etti.

LÜKS ARAÇLAR DİKKATTEN KAÇMADI

Bakan'ın dışında, başka ziyaretçiler de vardı. Bakanın geldiği otomobil ile başka ziyaretçilerin bulunduğu lüks araçlar, basın mensuplarının görüntü almasını önlemek için cezaevi içerisine kadar alındı.

KALABALIK ZİYARETÇİ GRUBU GELDİ

İki bakan oğlunun da aralarında bulunduğu '17 Aralık" operasyonu tutuklularının tutulduğu Metris Cezaevi, 2014'ün ilk gününde ziyaretçi bakımından hareketliydi. İlk olarak saat 12.00 sıralarında, lüks bir otomobil ve minibüsle, kadın ve erkeklerden oluşan kalabalık ziyaretçi grubu cezaevine girdi. Basın mensuplarının görüntü almasının önüne geçmek için her iki araç da, cezaevi lojmanlarının olduğu kısımdan içeri alındı. Yaklaşık iki saat içeride kalan iki araçtaki kalabalık ziyaretçi grubu, yine lojmanların bulunduğu taraftan dışarı çıktı.

1 SAAT KALDI

Cezaevinin ana kapsından saat 14.00 sıralarında bir otomobil daha giriş yaptı. Bu araç diğerlerinden farklı olarak, yüksek demir kapının bulunduğu sadece cezaevi araçlarının girdiği bölümden içeri alındı. Bu siyah araçtaki kişinin oğlu Barış Güler'i ziyarete gelen Eski Bakan Muammer Güler olduğu öğrenildi. Aracı içeri kadar alındığı için basın mensupları tarafından görüntülenemeyen Muammer Güler, 1 saat kaldıktan sonra cezaevinden ayrıldı.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metris Cezaevi Barış Güler İstanbul Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

milyonluk araçlarfikret_601121@hotmail.com:

20 yıl çalışsam bindikleri arabanın cantını alalmam ..vallahi alamam billahi alamam

54
1
yanıtYanıtla
yamanyamanalarde@gmail.com:

KISKANMAYIN AÇ ZÜĞÜRTLER

3
43
yanıtYanıtla
maliksalsa0707h@hotmail.com:

BU KADAR PARAYI NASIL KAZANDIN.MUAMMER AMCA BANADA TUYO VER.KENDIME IDEOL SENI YAPAYIM.ZUHAHAHA....

36
1
yanıtYanıtla
ayhanayhansu@hotmail.com:

sana tüyo önce akp ye üye olacaksın nederlerse tamam diye ceksin ozaman olur arkadan ayakkabı kutularını hazırla talimatı gelir size

yanıt0
yanıt0
yamanyamanalar@gmail.com:

KISKANMAYIN LAN AÇ ZÜĞÜRTLER

5
30
yanıtYanıtla
NEVZAT KARnkarabiyikn@mynet.com:

YAMAN BEY GEZİDE SÖYLENEN BİR SÖZ VAR,AÇ KAL ONURUNLA YAŞA,GERÇİ BURADA YAZANLAR MADDİ DURUMLARINDAN ÇOK, TÜYÜ BİTMEMİş YETİMİN HAKKINA SAHİP ÇIKAK İÇİN YAZARLAR, KUL HAKKININ EN BÜYÜK GÜNAH OLDUĞU İÇİN YAZARLAR,BEN SENİNDE BU GÜNAHLARA BİLEREK DESTEK VERECEĞİNE İNANMAM FAKAT EĞER ORTADA BU KADAR AÇIK DELİL VARSA HİÇ DEĞİLSE ŞUNU DÜŞÜNMEN GEREKMEZMİ,YA GERÇEKTEN BİR YOLSUZLUK VARSA VE BEN BU YOLSUZLUĞU DESTELEDİYSEM,DİYE DÜŞÜNMEK GEREKMEZMİ,AYRICA BU OLANLARA İSYAN EDENLER ZÜYÜRTLÜKLERİNDEN YAZMIYOR,,EYER SEN HERŞEYE RAĞMEN KARŞINDA SANA DÜŞMAN GÖSTERİLEN KİTLELER NEDENİYLE NE OLURSA OLSUN BEN BİLDİĞİMİ OKURUM DİYORSAN Kİ O ZAMAN SEN ÖNCE KENDİNİ SORGULA,ÖNÜNE GELENE HAKARET EDEREK BIRAVO YA BU ADAM NE GÜZEL HAKARET EDİYOR DEMEZLER,FİKİRLERİNLE KONUŞ,FİKRİNİ YAZ,BURADA BİRÇOK KİŞİ HATALI İFADE KULLANIYOR SADECE BEN DEĞİLİM DERSEN EVET HAKLISIN FAKAT BURADA SEN SÜREKLİ OLARAK ÇOK YAKIŞIKSIZ İFADELER KULLANDIĞIN İÇİN DİKKATİ ÇEKİYORSUN,KISACA SADECE HAKARET ETMEK İÇİN GİRİYORSUN,

yanıt0
yanıt0
ersinersin-erdem1980@hotmail.com:

maserati iyiymiş paralarımız güzel yere gitmiş mesela ben bmw sevmiyorum o mercedes vip arac da yıkansın bıraz, o kadar para verdik halk olarak temiz kullanın

30
2
yanıtYanıtla
Atilla Cenkamigo007@hotmail.de:

Kiskanmayin Allah calisana verir,gördügümüz üc aracin ortalama degerleri Türkiyemizde 1.5Milyon TL dir,araclarin ücüde yabanci marka,maserati,mercedes,volvo hadi bakalim araclari görmüsken Maliye hemen arastirsin gercek degerleri Faturalara yansimismi? mademki yetim hakki Türkiyemizde yedirttirmiyoruz diyorlar isin gercegini maliye ortaya cikartir.

27
1
yanıtYanıtla
KARDEŞMALIYECILAR@MYNET.COM:

BU DEFADA MALİYEDE OPERASYONA BAŞLARLAR. ONLARIN KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI ORTAYA ÇIKARDI DİYE. SÜRGÜN EDİLEN ÇALIŞANLARI BİRDE SORUŞTURMAYA TABİ TUTARLAR. NEDEN ORTAYA ÇIKARDINIZ ÜSTLERİNİZE HABER VERDİNİZ Mİ? MALUM ARTIK YENİ ADET HIRSIZ VAR DİYE BAĞIRMAK DEĞİL,HIRSIZI AFİŞE ETMEK SUÇ OLDU.

yanıt0
yanıt0
ismail ereneren.1982@hotmail.com:

bu devlet kimsenin babasının çiftliği değil...

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title