Haberler

Son dakika haberi: Esenyurt'ta cinsel istismarla suçlanan zanlı gözaltına alındı

Güncelleme:

Son dakika haberi... Esenyurt'ta 11 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Esenyurt'ta 11 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Güzelyurt Mahallesi'nde ikamet eden kız çocuğuna 38 yaşındaki Afganistan uyruklu bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine toplanan bir grup, duruma tepki gösterdi.

Gruptakiler tarafından darbedilmek istenen zanlı, bir iş yerine kaçarken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Polis ekiplerince iş yerinden çıkarılan zanlı, zırhlı polis aracın içine konularak emniyete götürüldü.

Emniyetteki ifadesinde hakkındaki istismar suçunu kabul etmeyen şüphelinin çocuğa adres sorduğunu söylediği öğrenildi.

Zanlının gözaltındaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Güzelyurt Mahallesi Esenyurt Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (1)

KÜRŞAD YALÇIN:

YAZIN BİR KENARA İKTİDARI BU SURİYELİLER VE MÜLTECİLER BİTİRECEK. GÖRECEKSİNİZ. MİLLET BU KONUDA ÇOK TEPKİLİ. MALESEF DÜZENSİZ, KONTROLSÜZ, PLANSIZ MÜLTECİ POLİTİKASI YÜRÜTTÜLER. YAPILAN ARAŞTIRMALARA GÖRE İKTİDARIN OY KAYBETMESİNİN ANA SEBEPLERİNİN İLK SIRASINDA BU MESELE GELİYOR. BENDE CUMHUR İTTİFAKI BİRİ OLARAK OY VERMEYECEĞİM. ÜLKEMİN GÖZ GÖRE GÖRE ATEŞE ATILMASINA SEBEP OLANLARDAN OLMAYACAĞIM !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title