Haberler

Erzincanlılar, Ersiad ve Ekev'in İftarında Buluştu

Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği ve Erzincan Kültür Eğitim Vakfı birlikte organize ettiği geleneksel iftar yemeğinde üyelerini ve Erzincanlıları buluşturdu.

Fatih'te bulunan Erzincan Kültür Merkezi (EKM) Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen Erzincanlıların büyük ilgi gösterdiği ve salonu hınca hınç doldurduğu iftar yemeğine, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Erzincan Valisi Abdülkadir Demir'in yanı sıra, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, İstanbul Milletvekili hemşehrimiz İbrahim Yiğit ve Sevim Savaşer, eski Milletvekilleri Tevhit Karakaya ve

Hayrettin Elmas, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İç Ticaret Genel Müdürü İsmail Yücel, Fıratpen Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Demir, Toprak Holding Yönetim Kurulu Üyesi A.Müfit Cengiz, Avrasya Bir Vakfı Genel Başkanı Şaban Gülbahar, ERSİAD ve EKEV yöneticileri ile üyeleri katıldı.

EKEV Başkanı Sadık Ağca, ERSİAD ve EKEV'in geleneksel hale getirdiği iftar yemeği ile Erzincanlıları bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin de konuşmasında, yemeğe katılımın beklediklerinin üzerinde olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Erzincan Valisi Abdülkadir Demir de yaptığı konuşmada, Erzincan'da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi. Erzincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki doluluk oranının yüzde 70'e ulaştığını belirten Vali Demir, Ergan Dağı Projesi'nin hızla devam ettiğini ve mekanik sisteminin yılsonuna kadar tamamlanacağını ifade etti. İftar yemeğine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise, Erzincanlılarla bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek başladığı konuşmasında, birlik beraberlik mesajları verdi. Bakan Yılmaz, birlik beraberlik içerisinde olunduğu sürece her türlü sorunun çözüleceğini belirterek, "Geleneklerimizi yaşattığımız sürece birlik ve beraberliğimiz çoğalır böylece geleceğe daha umutla bakabiliriz.

Hoşgörü içerisinde kendimiz için düşündüğümüzü karşımızdaki içinde düşünürsek geleceğe daha emin adamlarla yürürüz. Avrupa ülkeleri büyük bir ekonomik kriz yaşarken bizim ülkemiz büyümeye devam etmekte. Türkiye bölgesinde lider bir ülke durumundadır ve 21. yüzyıla parlayan yıldız olarak girecektir" dedi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, iftar yemeğini düzenleyen EKEV ve ERSİAD yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından, iftar yemeğine katılan Erzincanlılar, bir arada bulunmanın mutluluğu ile bol bol sohbet ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title