Haberler

Ergene Vadisi İlkokulu Eko Okul Projesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Dünya genelinde 62 ülkede uygulanan ve projede başarı sağlayan okullara yeşil bayrak verilen Eko Okul Projesi dahilinde yer alan ve bu proje doğrultusunda çalışma yapan Çorlu Ergene Vadisi İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Dünya genelinde 62 ülkede uygulanan ve projede başarı sağlayan okullara yeşil bayrak verilen Eko Okul Projesi dahilinde yer alan ve bu proje doğrultusunda çalışma yapan Çorlu Ergene Vadisi İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Proje ile ilgili olarak okulun müdürü İlyas Yılmaz, proje koordinatörlerinden yapılan çalışmalarla ilgili olarak ise projede yer alan eko tim öğrencilerinden bilgiler alan Kaymakam Kılıç, "62 ülkede uygulanmakta olan Eko Okul Projesi Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu'nda da başladı. Öğrencilerimiz projelerini tanıtmak üzere Kaymakamlığımıza ziyarette bulundular. 2 yıl sürecek olan proje sonunda yeşil bayrak almaya hak kazanacak olan okulda çevre bilinci, geri dönüşüm bilinci oluşmasına yönelik çalışmalar yapılıyor. Çevresel konularda aileler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde çalışmalar yürütüyorlar. Okulumuzu ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Ziyarette Eko Okul Projesi'nde yer alan okulun çöp ve atık temalı çalışmalar için oluşturulan eko tim öğrencileri tarafından atık maddelerden hazırladıkları çalışmalar da Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a takdim edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlyas Yılmaz Levent Kılıç Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title