Haberler

Erdoğan Arıkan ve İlhan Mansız 'İşte O An'da

Güncelleme:

Düzenlediği etkinlikler ile 7'den 70'e herkese hitap eden Kütahya Belediyesi, Mart ayı etkinlik takvimini iki dev isimle açıyor.

Belediye 2 Mart Cuma günü saat 20.00'da düzenleyeceği 'İşte O An' programında eski Milli futbolcu İlhan Mansız ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan'ı ağırlayacak. Programda, spor dünyasının hafızalardan silinmeyen anları konuşulacak. Bu etkinliklere ek olarak, 3 Mart Cumartesi günü saat 15.00'da 'Benim Güzel Pabuçlarım' ve 4 Mart Pazar günü saat 13.00'da ise 'Kahraman Kedi Bakteriye Karşı' çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Etkinlikler Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kütahya Belediyesi, her ay dolu dolu kültür sanat takvimi ile Kütahyalıların, keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyor. Alanında uzman isimleri Kütahyalı sevenleriyle buluşturmaya devam eden belediye bu ayın ilk etkinliğinde spor dünyasının iki ünlü ismini, Erdoğan Arıkan ve İlhan Mansız'ı konuk edecek. Sporun derinlemesine ele alınacağı programda katılımcılar futbol dünyasında da kısa bir yolculuğa çıkacak. 'Benim Güzel Pabuçlarım' ve Kahraman Kedi Bakteriye Karşı' çocuk tiyatroları çocukları sevindirmeye tüm hızıyla devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütahya Belediyesi Erdoğan Arıkan İlhan Mansız Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title