Haberler

Erdek'te Deniz Suyu Çekildi

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde Bir Kilometrelik Sahil Bandında Deniz Suyu Çekildi.

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde bir kilometrelik sahil bandında deniz suyu çekildi.

Erdek Düzler Mevkisi yakınlarında sahil şeridinde deniz birkaç gün önceden başlayarak 20 ile 30 metre arasında geri çekildi. Çevrede bulunan yazlık evlerde kalan az sayıda vatandaş sabah kalktıklarında denizin geri gitmiş olduğunu gördüler. Denizin çekilmesiyle yer yer kum adacıkları oluştu. Daha önce denizin bulunduğu alanlarda artık rahatlıklaa yürünebilirken, çok sayıda midye ve yosunda kumsalda kaldı. Bölgede oturan vatandaşlardan Naci Aka, deniz suyunun bir aydır geri çekildiğini belirterek, "Deniz

suyu yaklaşık bir aydır geri gidiyor. Zaman zaman çekiliyor daha sonra geliyor. Çekilmeyi gün gün görebiliyorum. Ben denize bile girdiğim zamanlarda çekilmeyi takip edebiliyorum" dedi. Bölgede yaşayan bir başka tatilci vatandaş Cevdet Oktay ise, geçen yıl aynı bölgede çok daha uzun süreli çekilmeler yaşandığını hatırlatarak, "Bu bölgede birkaç gün önce deniz daha fazla geri gitti, kayıklar bile kumda kaldı. Ancak daha sonra su biraz daha geldi. Her yıl bölgede bu gibi çekilmeler oluyor" şeklinde konuştu.

Erdek'te Düzler Mevkisi'nde geçtiğimiz yıl Ekim ve Aralık aylarında da deniz suyu 100 metre kadar geri çekilmiş ve günlerce geri gelmemişti. Bölgede geçtiğimiz yıl Ekim ayında deprem olması da vatandaşları endişelendirmişti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgiye göre, bölgede en son geçtiğimiz hafta 2.8 şiddetin hafif bir deprem meydana gelmişti.

(MEY-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title