Haberler

Erdal İnönü Söyleşi ile Anıldı...

Eski Başbakan Yardımcılarından ve SHP'nin Onursal Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü'nün ölümünün 8. yılı anma etkinlikleri kapsamında söyleşi programı düzenlendi.

Eski Başbakan Yardımcılarından ve SHP'nin Onursal Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü'nün ölümünün 8. yılı anma etkinlikleri kapsamında söyleşi programı düzenlendi.

Söyleşide, Erdal İnönü'nün yeğeni olan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile kızkardeşi Özden Toker ve gazeteci Musa Ağacık Erdal İnönü ile ilgili anılarını anlattı.

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

Eski Başbakan Yardımcılarından ve Sosyaldemokrat Halkçı Parti'nin (SHP) Onursal Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü'nün ölümünün 8. yılı anma etkinlikleri kapsamında bir söyleşi programı düzenlendi.

Şişli Kent Kültür Merkezi'nde bu akşam düzenlenen programda, Erdal İnönü'nün yeğeni olan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, kızkardeşi Özden Toker ve gazeteci Musa Ağacık Erdal İnönü ile ilgili anılarını anlattı.

Söyleşiyi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü de izledi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, amcası Erdal İnönü ile ilgili anılarını anlatarak, 'Amcam siyaseti kendi isteğiyle bırakan ilk politikacıdır. Kendi isteğiyle ayrıldığı gibi, köşesine çekilmedi. Üniversitede bilim tarihi dersi verdi. Hayatının sonuna kadar çalışan ve çalışmayı seven bir insan. O, görev verilince görevini yapardı. En önemli özelliğiydi. Politikaya çağrıldığı zaman 'Hayır' demeyerek görev üstlendi. Fizikçi olmasından kaynaklı olarak planlı hareket ederdi dedi.

Söyleşide, kızkardeşi Özden Toker ile bir dönem basın danışmanlığını yapan gazeteci Musa Ağacık da Erdal İnönü ile ilgili anılarını anlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdal İnönü Musa Ağacık Hayri İnönü Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title