Haberler

Engelli Çete Üyesi, Minibüse Kurşun Yağdırdı

Güncelleme:

Adana'da geçen yıl evinde yatakta yakalandığı kalaşnikof için "Anamdan daha çok seviyorum" diyen koltuk değnekli çete üyesi bu kez de minibüse kurşun yağdırdı.

Adana'da geçen yıl evinde yakalattığı kalaşnikof için "Anamdan daha çok seviyorum" diyen koltuk değnekli çete üyesi 36 yaşındaki Haşim Acar, trafikte yol verme yüzünden sürücüsü ile tartıştığı minibüse kurşun yağdırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

MİNİBÜSE ATEŞ AÇTI

Merkez Seyhan ilçesinde 41 yaşındaki Mehmet Nuri İyimser yönetimindeki özel halk minibüsü iddiaya göre, aynı istikamette ilerleyen Haşim Acar ile 18 yaşındaki İbrahim Şen ve 15 yaşındaki A.T.'nin içinde bulunduğu otomobili sıkıştırdı. Otomobilin camını açan bedensel engelli Haşim Acar, sürücüye küfretmeye başladı. Midibüs sürücüsünün karşılık vermesi üzerine Acar, yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayla minibüse ateş açtı. Yolcular ve sürücü olayı yara almadan atlatırken, kurşunların isabet ettiği lastikler patladı.


"BEN DE SİLAHI ÇIKARIP ATEŞ AÇTIM"

Minibüs sürücüsü Mehmet Nuri İyimser'in şikayeti üzerine harekete geçen ekipler, Haşim Acar, İbrahim Şen ile A.T.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan zanlılardan Haşim Acar ile İbrahim Şen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, A.T. ise Çocuk Şube ekiplerine teslim edildi. Yağma Büro Amirliği'ndeki ifadesinde suçunu itiraf eden Haşim Acar, "Yeğenimi hastaneden aldım, eve gidiyorduk. Minibüs bizi sıkıştırdı, az kalsın yeğenim yaralanacaktı. Sinirlendim, durmasını söyledim, küfretti. Durmayıp, yoluna devam etti. Ben de silahı çıkarıp, lastiğine ateş açtım" dedi.


"ARTIK KALAŞNİKOFU BIRAKTIM"

Geçtiğimiz yıl 13 Kasım'da Organize Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği silahlı çete operasyonunda da evinde kalaşnikof ile yakalanan ve silah için "Anamdan daha çok seviyorum. Bana da hiç ihanet etmedi" şeklindeki açıklamasıyla gündeme gelen Haşim Acar, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Halen devam eden çete davasından 2 ay hapis yatıp tahliye edilen Acar, adliyeye götürülürken görüntü alan gazetecilere, "Artık kalaşnikofu bıraktım. Devlet baba izin vermiyor. Ben de tabanca taşımaya başladım. Maksadım, korkutmaktı, küfredince kendimi kaybettim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Şen Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title