Haberler

Grevdeki 4 Kişi Taburcu Edildi

Güncelleme:

Özlük haklarının iyileştirilmesi için ölüm orucuna başlayan ve bugün rahatsızlanan 4 kişi, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Özlük haklarının iyileştirilmesi için ölüm orucuna başlayan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) üyelerinden 4 kişi bugün rahatsızlandı. Hasteneye kaldırılan emekli astsubaylar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

TEMAD üyelerinin, özlük haklarının iyileştirilmesi talebiyle 5 Mart'ta Sıhhıye'deki Abdi İpekçi Parkı'nda başlattıkları ölüm orucunda, derneğin Genel Başkanı Ahmet Keser ve Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Binici'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi rahatsızlandı.

Arkadaşlarının ısrarıyla ambulansla hastaneye kaldırılan Binici ve beraberindekiler, tedavilerinin ardından akşam saatlerinde taburcu edildi.

Binici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün 2, bugün ise kendisinin de aralarında bulunduğu 4 kişinin rahatsızlandığını belirterek, doktorların "bırakın" demesine rağmen haklarını alıncaya kadar ölüm orucundan vazgeçmeyeceklerini söyledi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Keser Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Emekliergun_cetinel@hotmail.com:

Tarihin sayfalarına geçecek acı bir durum. Bu alemde güçlü olan, duymazlıktan- görmezlikten gelebilir. Milleti kandırabilir, yaradan ı kandırmak mümkün mü? Vicdan mahkemesi rahat edebilir mi? Yazık çok yazık..... gözler kör olmuş, ruhlar kilitlenmiş, vicdanlar esir düşmüş. Üniversite bitir, 8 yıl dağlarda savaş, her ay 4-5 nöbet tut, İlk okul mezunu kamu işçi emeklisi kadar maaş alamamak kabul edilebilir gibi değil. KİM; Neden, bizi cezalandırıyor, amaç ne, anlamış değilim. İş ve sorumluluk çok, haklar ve imtiyazlar yok

10
0
yanıtYanıtla
T.Btberk70@hotmail.com:

Paşanın tahliyesini defalarca flaş haber olarak veren medya assubayların haklı eylemini flaş haber olarak olmasa da neden normal haber olarak ana haber bültenleriniz de vermiyorsunuz? Hani sizler tarafsız yayıncıydınız?

6
0
yanıtYanıtla
T.Btberk70@hotmail.com:

Assubayların ölüm orucunu yayınlayan bir tv kanalı görmedim.Ama en önemsiz haberi dahi flaş olarak geçtiklerini hatta defalarca yayınladıklarını gördüm.Ölüm orucunu yayınlayan duyarlı medya ve basın organlarına teşekkürlerimi iletiyor, yayınlamayanlara da yazıklar olsun diyorum

5
0
yanıtYanıtla
Emekli ZenciSelahattinyigit67@hotmail.com:

Amerika zencilerinin varlığını kabul edeli 50 yıl oluyor, Genelkurmay Astsubayını dağlara ölüme gönderirken hatırlıyor ama hakları söz konusu olduğunda umursamıyor.Amerikanın zencilere yaptığı muamelenin aynısını kendisi astsubayına yapıyor,Emekli olduktan sonra bile rahat bırakmayıp tazminat vermediği Astsubayına sefer görev emri gönderiyor,tazminat verdiği Subayına gönderdiği sefer görev emri ile tazminat vermediği halde utanmadan Astsubayına gönderdiği sefer görev emri sayısı kaçtır ? Utanmadan açıklayabilecekmi acaba ?

3
0
yanıtYanıtla
İBRAHİM YILMAZibrahimyilmaz.komd@hotmail.com:

TEMAD'IN BAŞLATTIĞI HAKLI EYLEMİNE DUYARSIZ KALAN BASIN VE MEDYA KURULUŞLARINI KINIYORUM. HABER YAPMANIZ İÇİN İLLA ÖLÜM VAKALARI GERÇEKLEŞMESİ Mİ GEREKİYOR? BUNU NASIL AÇIKLAYACAKLAR ACABA? HABER YAPMAMA ZİHNİYETİ NASIL BİR MANTIKTIR? KALEMLERİNİZE VE KAMERALARINIZA İPOTEK Mİ KOYULDU BİRİLERİ TARAFINDAN EY GÜZİDE BASIN-MEDYA KURULUŞLARI?

2
0
yanıtYanıtla
Son ERsoner_kocaoglu@hotmail.com:

TSK BİR AİLEDİR DİYENLE!, OLÜM ORUCUNDAKİ KARDEŞLERİNİN HALİNİ ABİLERİ NE ZAMAN SORACAK SABIRLA BEKLİYORUM.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title