Haberler

Baba- oğul tartışması feci bitti! Oğlunu öldürüp intihar etti

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde baba ile oğul arasındaki tartışma feci bitti. Oğlunu tabancayla öldüren baba daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak bulunan baba ve oğlu, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde baba ve oğul arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sonrası oğluna tabancayla ateş eden baba, daha sonra aynı silahla kendi canına kıymak istedi. Olayda ağır yaralanan baba ve oğlu hastanede hayatını kaybetti.

TARTIŞMA SOKAKTA DA DEVAM ETTİ

Derviş Nebi Köse, (52) ile 25 yaşındaki oğlu Oğuz Kağan Köse arasında Pınarbaşı Mahallesi Şamil Sokak'taki evlerinde çıkan tartışma feci şekilde sona erdi. Sokağa yayılan tartışma sırasında baba, oğluna ateş etti.

HASTANEDE CAN VERDİLER

Oğlunu tabancayla vuran Köse, daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan baba ve oğul, 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldıkları Elbistan Devlet Hastanesi'nde yaşamlarını yitirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Elbistan Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

haksız mıyım:

Allah evladın da babanın da hayırlıısnı versin

84
1
yanıtYanıtla
Export 86:

Haklısın ağabey

yanıt4
yanıt0
Yakup SGZ:

Araştırırsanız yine para meselesi yüzünden çıkar bu millet geçim sıkıntısı yüzünden hergün ya aileden birini yada alıp verme meselesi yüzünden çıkıyor bu kavgalar yazık ekonomi nin durumu hiç güzel gitmiyor

46
14
yanıtYanıtla
Banu Boran:

Neler oluyor sürekli aynı haberler ??

15
1
yanıtYanıtla
Mehmet Çetin:

Allah ailesinden geride kalanlara sabırlar versin düşmanının bile başına vermesin çok yazık çok iki can gitti bir anlık sinir sözün bittiği yer.

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title