Haberler

Elazığ: Elazığ'da Filistin'deki Olaylar Kınandı

Elazığ'daki sivil toplum kuruluşları biraraya gelerek Filistin'de yaşanan olayları kınadı.

Elazığ'daki sivil toplum kuruluşları biraraya gelerek Filistin'de yaşanan olayları kınadı.

PTT Meydanı'nda çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyelerinin katıldığı protestoda, sivil toplum örgütleri adına basın bildirisini okuyan Kamu-Sen Elazığ İl Temsilcisi Kerim Eflatun, Filistin'de yaşanan olayların birer insanlık ayıbı olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin Filistin ile ilgili kendisini bağlayan değerleri harekete geçirerek, inisiyatifi ele alması gerektiğini söyledi. Eflatun, açıklamasında; "Buradan, milletimizin temsilcilerine sesleniyoruz: Yaşanan her hadisede insan olarak utanç duyduğumuz, kalbimizin derin teessürlere gömüldüğü Filistin'deki bu hadiselere seyirci kalmak istemiyoruz. Bu vahşeti durduracak, bu oyunu bozacak adımların bir an önce atılmasını bekliyoruz" dedi.

Bildirinin okunmasının ardından Filistin'de yaşanan olumsuzlukları protesto eden sloganlar atan yaklaşık 100 kişilik grup, daha sonra olaysız bir şekilde ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title