Haberler

Ekşi, Başbakan Erdoğan ve Bakanlarla İş Seyahatine Katıldı

Güncelleme:

Kadem Ekşi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen; siyaset, iş dünyasının önde gelen 190 temsilcisi ve basın sektörünün önemli isimlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen iş gezisinde yer aldı.

AK Parti Maltepe Belediye Başkan A. Adayı ve MÜSİAD, İTO ve GİV üyesi Kadem Ekşi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen; siyaset, iş dünyasının önde gelen 190 temsilcisi ve basın sektörünün önemli isimlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen iş gezisinde yer aldı.

5-9 Kasım 2013 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) organize ettiği dört günlük Finlandiya, İsveç ve Polonya gezisinde Türkiye'nin büyüyen ve kalkınan ekonomisi ile yeni iş birliği görüşmelerinin masaya yatırıldığı forumlar ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilirken, genel anlamda da yeni girişim fırsatları ele alındı. Türkiye'nin en gözde şirketlerinin katılım sağladığı iş gezisinde, Ericsson, Angry Birds oyununu geliştiren Rovio, ETT ve daha bir çok dünya çapında şirkete teknik gezilerin de düzenlendiği 4 günlük iş gezisinde, bilişim, kentsel dönüşüm, enerji ve çevre olmak üzere birçok konuda değerlendirmelerde bulunuldu.

Başbakan Erdoğan, bakanlar, bürokratlar ve önde gelen iş adamlarının katılımıyla gerçekleştirilen iş gezisi hakkında izlenimlerini dile getiren Ekşi; "TOBB, DEİK ve TİM öncülüğünde gerçekleştirilen bu gezi kapsamında iş dünyası temsilcileri olarak yurtiçi ve yurt dışımdaki paydaşlarımızla bir araya gelme imkanı bulduk. Böylelikle ülkemiz adına yeni iş birlikleri ve fırsatlarını gerçekleştirmenin gururunu da hep beraber yaşamış olduk. Bu gezide aynı zamanda yarına umutla bakan, bölgesinde lider bir Türkiye'nin tıkanan damarlarının nasıl açıldığına da şahitlik etmiş olduk. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen bu önemli gezi, Türkiye'nin gücünü, birikimi ve zenginliğini herkese göstermiş oldu." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Recep Tayyip Erdoğan Kadem Ekşi Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title