Haberler

Eğitim Uzmanı Cihat Şener, Nagehan Alçı'nın sözünü kesmesine çok sinirlendi: Beni yayından alınız

Güncelleme:

HaberTürk yayınına konuk olan Eğitim Uzmanı Cihat Şener, okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Gazeteci Nagehan Alçı'nın araya girmesi üzerine sinirlendi. "Kanal sizin zaten müsaade eder misiniz?" diyen Şener, son olarak moderatöre dönüp "Lütfen beni yayından alınız" diyerek tepki gösterdi.

HaberTürk ekranlarında Muharrem Sarıkaya'nın konukları arasında Prof. Dr. Acar Baltaş, Cihat Şener, Dr. Tomris Cesuroğlu, Prof. Dr. Soner Yıldırım, Selçuk Pehlivanoğlu ve Nagehan Alçı yer aldı.

ORTAM GERİLDİ

Konuklar, 6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlayacak olmasını ve koronavirüs sürecini değerlendirirken bir anda ortam gerildi. Eğitim Uzmanı Cihat Şener, okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla ilgili yeterli önlemler alınıp alınmadığını sorgularken, "Geçen sene neredeydiniz? Niye geçen sene önlemeler almadınız da bir Milli Eğitim Bakanı değiştirdik?" dedi.

"CİHAT BEY'İ ÜZÜLEREK DİNLİYORUM"

Şener konuşurken araya giren Nagehan Alçı, okulların açılmasıyla ilgili "1,5 yıl sonra 18 milyon çocuğun okullara kavuştuğu gün bu kadar moral bozulmasını, bu kadar tecrübeli Cihat Bey'i üzülerek dinliyorum" diye konuştu.

"BENİ YAYINDAN ALINIZ"

Şener ise Alçı'nın araya girmesiyle, "Müsaade ederseniz sözümü kesmemeniz mümkün mü acaba? Kanal sizin nasıl olsa, dikkatimi dağıtmayın. Muharrem bey beni yayından alınız" diye tepki gösterdi. Alçı, "Nihayet bu konuda pozitif bir gündem yarattık, o yüzden isyan ediyorum, lütfen motivasyonu bozmayalım" ifadesini kullandı.

Moderatör Sarıkaya ise sık sık "Nagehan lütfen müsaade eder misin?" diyerek araya girmeye çalıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Nagehan Alçı Güncel Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

500

Yorumlar (5)

Bozkurt :

Alçı mıdır beton mudur herneyse artik ekranlarda gormek istemiyoruzzzzz. Kocasida kendisine cok itici.

155
8
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu negehan alçı galiba sözde gazeteci kimlikli bazı edep yoksunları gibi kendisini çok özel bir insan olarak dev aynasında görüyor ! Unutulmamalıdırki edep ve adap gazetecilere ve siyasetçilerede lazımdır.

46
4
yanıtYanıtla
Isa Turan:

çocukluğumdaki çokbilmiş uyuz çocukları hatırlatan insan tipi nagehan haddini bilmez

12
1
yanıtYanıtla
Sibel Tok:

Okullar şuan eğitime uygun değil. Çocuklar aşısız, öğretmen, çalışanla iş bitmiyor. Siz hayatınızda hiç okul gezdiniz mi. O koltuktan atıp tutuyorsunuz. Hiç öğretmenleri dinlediniz mi? Uzaktan eğitimde ne kadar yorulduk, hani öğretmenler nerede okul açılsın ses yok demişsiniz ya. Okullarda eğitim tam mı da illa açılsın filan hayırdır? Ne sabun, ne dezenfektan, tuvalet kağıdı, maske eksik. Geçen dönem öğretmenler para topladılar alındı. Virüs var. Halkı dinleyin. Tepeden bakmayın. Saygılı olun.

0
1
yanıtYanıtla
Sibel Tok:

Nagihan hanım hayırdır okullar açılsın, hani öğretmenler nerde filan diye atıflarda bulunmuştunuz. Pardonda siz niye çığırtkanlık yapıyorsunuz? Senelerdir hem eşiniz hem siz ne vasıfla ekranlarda sağa sola sallıyorsunuz? Bir eğitimci olarak şunu söylüyorum avm, restoranlarda aileler çocuklar saatlerce kapalı ortamda bulunmuyor hani okulla kıyaslıyorsunuz ya mesaimiz bizim okulda 8.30 15.10.ve bu saatlerde biz kapalı ortamdayız. Yani virüsle burun buruna.Okullar hijyendende uzak. Bilin istedim.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title