Haberler

Edirne'de yağmur etkili oldu

Güncelleme:

Edirne'de sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu etkisini sürdüren sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'ndeki güvercinler de yağmur suyu ile yıkandı. Hava sıcaklığının 18 derece olduğu kentte, yağmurun akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Edirne'de yağmur etkili oldu

EDİRNE - Edirne'de sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu etkisini sürdüren sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Edirne'de sabah saatlerinde başlayan yağmur belli aralıklarla şiddetini arttırdı. Sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yanında şemsiyesi olan vatandaşlar şemsiyeleriyle yağmurdan korunurken, bazı vatandaşlar ise iş yerlerinin girişinde yağmurun durmasını bekledi. Kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'ndeki güvercinler de yağmur suyu ile yıkandı. Çocukları ile dışarıya çıkan vatandaşlar da güvercinleri besledi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ve etkinliklerini izlemek için dışarıya çıktıklarını ve yağmura yakalandıklarını söyleyen Sudenur Nişantaş, yağmurun tarlalar ve çiftçiler için de bereket olduğunu belirtti.

Hava sıcaklığının 18 derece olarak ölçüldüğü kentte, yağmurun akşam saatlerine kadar belli aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saraçlar Caddesi Edirne Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title