Haberler

Edirne'de lavanta tarlaları doğal stüdyoya döndü

Güncelleme:

EDİRNE'deki 5'nci Lavanta Tarla Günleri'nde vatandaşlar, fotoğraf çekilmek için mor tarlalara akın etti.

EDİRNE'deki 5'nci Lavanta Tarla Günleri'nde vatandaşlar, fotoğraf çekilmek için mor tarlalara akın etti.

Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsnce bu yıl 5'incisi düzenlenen Lavanta Tarla Günleri etkinliğine kent merkezi ve çevre illerin yanı sıra komşu ülkeler Yunanistan ve Bulgaristan'dan çok sayıda ziyaretçi geldi. Mor tarlalara gelen ziyaretçilerin yanı sıra gelin-damat ve okullarından mezun olan öğrenciler de bol bol fotoğraf çektirdi.

Lavanta tarlasına ailesiyle birlikte geldiğini söyleyen İlayda Bulut, "Günümüz güzel geçiyor ama şu anda hava biraz karanlık. Koku çok güzel. Ailecek geldik buraya, bebeğimi de getirdim. Bugün çok kalabalık, fotoğraf zor çekiliyoruz. Her sene ailecek geliyoruz" dedi.

Lavanta tarlasının çok güzel koktuğunu söyleyen Gamze Özdemir, "Çok güzel, çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte fotoğraf çekildik. Çok güzel kokuyor, görsel şöleni de çok güzel. Birlikte eğleniyoruz, güzel bir hafta sonu geçiriyoruz. Fotoğrafları sosyal medyaya atacağız. Buraya Bulgar ve Yunan vatandaşları da çok geliyor. Onlar da çok güzel fotoğraflar çekiliyorlar. Her sene eğleniyoruz. Genelde düğün ve nişan fotoğrafları da çekiliyor. Herkesi bu güzel mor tarlalara fotoğraf çekilmeye bekliyoruz" diye konuştu.

YUNANİSTAN'DAN GELEN AİLESİYLE MEZUNİYET I

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesini birincilikle bitirdiğini söyleyen Yunanistanlı Neslichan Moumin'de, Yunanistan'ın Gümülcine kentinden gelen ailesiyle mezuniyet fotoğrafı çekilmek için lavanta tarlasına geldiğini belirtti. Lavantayı çok sevdiğini söyleyen Moumin, "Bu yıl mezun oldum. Lavanta bahçesini duyunca mezuniyet fotoğrafımı çekilmeye geldim. Mezuniyet fotoğrafım burada olsun istedim" ifadelerini kullandı.

DÜĞÜN LARI LAVANTA TARLASINDA

Edirne'de dünya evine girecek Gizem ve Melih Özmen çifti, düğün albümlerini oluşturacak fotoğraflar için lavanta tarlasına geldi. Doğal stüdyoda fotoğraf çekilen çift, en güzel anlarını lavantalı fotoğraflarıyla ölümsüzleştirdiler. Damat Melih Özmen, "Bugün bizim en mutlu günümüz, düğün albümü fotoğraflarını lavanta tarlasında da çekilelim istedik" dedi.

Edirne 5'nci Lavanta Tarla Günleri kapsamında Edirne Belediyesi Bando ekibi de vatandaşa mini konser verdi. Lavanta Tarla günleri yarın düzenlenecek etkinliklerle sona erecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Edirne Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title