Haberler

Doktor Tuba, Görevi Başında İki Kadının Saldırısına Uğradı

Güncelleme:

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde görevli Uzman Dr. Tuba Çıkmaz, görevi başındayken iki kadının saldırısına uğradı. Kadın doktor, yaralı halde "İki hasta yatırdım ne olacak" diye sordu.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuba Çıkmaz'ın, dün gece görevi başında iki kadın tarafından saldırıya uğradığı öne sürüldü.

EDİRNE TABİP ODASI SAHİP ÇIKTI

Edirne Tabip Odası Lokali'nde basın açıklaması yapan Edirne Tabip Odası Başkanı Ertuğrul Tanrıkulu ve Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi aile hekimi Özlem Önal, şiddete maruz kaldığı iddia edilen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuba Çıkmaz'a sahip çıktı.

YARALI HALDE HASTALARINI SORDU

Tanrıkulu, yaptığı açıklamada, "Biz geçmiş olsun dileklerini istemiyoruz. ya da başsağlığı dilemesinler yani. Göz göre göre ölümler bunlar arkadaşlar. Akşam o halde kadıncağız 'ben iki hasta yatırdım' diyor. 'Onlara ne olacak' diyor. Sedyede yüzü yara bere içinde" dedi.

"NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPIN"

Aile hekimi Özlem Önal da, "Herkes geçmiş olsun diyor. Geçmiş olsun demek kanıksama yani. Hiçbir işe yaramıyor. Hiçbir şey olmuyor. Sonuçta biz sokakta şiddete uğramıyoruz. Sokakta uğrasanız o da bir kamu davası olabilir. Devleti temsil eden bir kurum var, devlet adına çalışan, kamu görevi gören meslektaşlarımız şiddete uğruyor. Bizim Sağlık Bakanlığından bir şey beklememiz en doğal hakkımız. İşini çok daha şevkle yapan insanların başına geliyor. En doğrusunu en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz ama halkımız da sağlık okur yazarlığı olmadığı için bilinç olmadığı için bilimsel bakıştan koparsanız böyle şeyler her yerde kaşımıza çıkacaktır. Bir an evvel ne yapılması gerekiyorsa yapılsın" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Tanrıkulu Özlem Önal 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Eşref akkent:

Kimse nedenini sormuyor doktorlar özel hastanelerde 32 dişleri hiç kapanmıyor. Devlet hastanesinde ise kaşlar çatık ve hastaların yüzüne bile bakmazlar. Çoğu doktor insanlıktan nasip almamış

11
11
yanıtYanıtla
Eşref akkent:

Üniversiteler bu doktorları eğitim verirken birazda insan olarak eğitseler iyi olacak.

7
13
yanıtYanıtla
Nazlı:

Tamam şiddet yanlış ama sağlık çalışanlarının çoğu gerçekten insanlara hayvan muamelesi yapıyor ne yazık ki

6
10
yanıtYanıtla
Hmmmm:

Bu siddeti uygulayan erkek olsaydi butun unlu unsuz tum kadin dernekleri allah ne verdiyse ayaga kalkardi sldirgan kadin olunca cıt yok.

12
1
yanıtYanıtla
Muallim:

Bazı doktorlar da insanı çileden çıkarmıyor değil. Geçen "memurum rapor almam gerek" dedim. Yüzüme bakmadan,açıklama yapmadan "güle güle, yolun açık olsun" filan dedi.

3
10
yanıtYanıtla
Rapor:

Rapor hasta olana verilir isteyene degil cok iyi yapmis.

yanıt5
yanıt2
poyraz:

doktor görevini kötüye kullanmadı diye mi eleştiriyorsun sen şimdi . o doktoru alnından öpüyorum . umarım öğretmen değilsindir , senin gibi birisinin vereceği eğitime acırım

yanıt5
yanıt0
Celal:

Dünyada sayılı cahil ülkelerdeniz normaldir , doktora yine aynı ilacı yazmış diye saldıran gördüm şeker mi bu her seferinde değişik yazsın

11
1
yanıtYanıtla
atakan:

şimdi bu kadın doktoru darp eden 2 kadın yarın bir gün bir erkekten şiddet görünce ( kadına şiddet ) diye veryansın ederler . şiddetin kadını erkeği yoktur feministlere duyurulur . dipnot : doğrucu nickli arkadaş . döven kadınları dinlemeden yargısız infaz ne demek!!! ben senin düşünceni beğenmedim veya seninle tartıştım seni dövmem mi gerekiyor şimdi . eğitimden bahsetmişsin ya , o çağresiz değil çaresizdir . diğer iki yazım hatanı da sen bul .

9
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Her memurum diyeni ögretmen mi sanıyosunuz.biraz beyninizi calıştırın zaten subat tatilindeyiz neden rapor isteyelim.Kendi personeliniz isteyince istedigi kadar vermeyi iyi biliyosunuz

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title