Haberler

Ece Sükan ile Keyifli Alışveriş

Eda Boz Kavak, Ece Sükan'ın rehberliğinde yaptığı ve samimi bir havada gerçekleşen styling alışverişi ile kullandı.

ECE SÜKAN İLE HEM KEYİFLİ ALIŞVERİŞ HEM KOYU BİR MODA SOHBETİ

Shopamani tarafından İstinyePark'ta düzenlenen alışveriş şenliği "Smart Shopping Days" etkinliğinin büyük ödül talihlisi Eda Boz Kavak, Que, Divarese ve Fabrika'dan kazandığı 2.000 TL değerindeki hediye çekini, moda ve stil danışmanı Ece Sükan'ın rehberliğinde yaptığı ve samimi bir havada gerçekleşen styling alışverişi ile kullandı.

Konum bazlı duyuru platformu, alışveriş ve sadakat uygulaması Shopamani, "Smart Shopping Days" etkinliğinin son etabını 20-31 Aralık'ta İstinyePark'ta gerçekleştirdi. Smart Shopping Days kapsamında Shopamani uygulamasını kullanıp etkinliğin büyük ödülünü kazanan Hataylı ev hanımı, 32 yaşındaki Eda Boz Kavak, Que, Divarese ve Fabrika'dan kazandığı 2.000 TL değerindeki hediye çekini 13 Ocak günü, Ece Sükan ile birlikte bu mağazalarda yaptığı styling alışverişi sırasında kullandı. Kısa sürede kaynaşan Sükan ve Kavak, samimi bir havada gerçekleşen alışverişin tatlı yorgunluğunu atmak için mola verdiklerinde, styling ve moda üzerine yaptıkları hararetli sohbete, kahve eşliğinde devam etti. Alışveriş sonrasında ise ikili, Shopamani'nin Kurucusu Kerem Sözügeçer ile birlikte Masa Restaurant'ta hem yemek yediler hem de keyifli sohbeti sürdürdüler.

Eda Boz Kavak, alışverişi izleyen gazetecilerin sorusu üzerine "Kazandığımı duyunca çok mutlu oldum. 2012'ye çok güzel bir başlangıç yaptım. Shopamani'ye teşekkür ederim" dedi. Ece Sükan da "Shopamani'nin bu etkinliğinde danışman olarak yer almaktan çok mutlu oldum. Benim de sıkça kullandığım bir uygulamaya imza atmışlar. Sıkça başvuruyor, avantaj ve indirimleri takip ediyorum" şeklinde konuştu.

Etkinlik kapsamında verilen diğer üç büyük ödülün talihlilerine de ödülleri Shopamani yetkilileri tarafından takdim edildi. O talihliler ve kazandıkları hediyeler şöyle:

Serdar Çiçek, Voyage Belek Golf&Spa Resort'ta 2 kişi 4 gece, her şey dahil tatil,

Ece Arslan, Tatil.com'dan MonteBaia Otel'de 2 kişi 3 gece, tam pansiyon konaklama,

Fulya Bıçak Mustu, playGo Wireless Audio System

Shopamani, 2012 yılında markalara özel mobil sadakat uygulamalarına ve farklı alışveriş merkezlerinde Smart Shopping Days etkinliğini gerçekleştirmeye, üyelerini hem indirimli fırsatlardan yararlandırmaya ve hem de onlara bol bol ödül kazandırmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ece Sükan Kavak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title