Haberler

EasyTone ile Annenizi Şımartmanın Tam Zamanı

Güncelleme:

Denge toplarından ilham alan hareketli hava teknolojisi 'ne sahip tabanı ile her adımda farkı hisset!

Bu anneler gününde, annenizin gerçekten kullanacağı bir hediye arıyorsanız, Reebok EasyTone koleksiyonunda tam size göre çözümler var…

EasyTone ile yürü, farkı hisset!

Reebok, 2013 İlkbahar-Yaz sezonu için EasyTone koleksiyonunu yeniledi. EasyTone koleksiyonunun birbirinden şık ayakkabı ve tekstil koleksiyonu şimdi daha canlı ve daha parlak renkleriyle karşınıza çıkıyor.

Reebok EasyTone modelleri, hava alabilen gözeneklerden oluşan yumuşak üst yapısının yanı sıra, tabanında yer alan denge noktaları, her adımda mikro dengesizlik yaratarak, vücut yağ oranını ortalama %2,5* oranında azaltmaya yardımcı olur.

Hareketli hava teknolojisine sahip bu ayakkabılarla attığınız her adımda farkı hissedeceksiniz!

Teknoloji ve feminen şıklığı bir araya getiren EasyTone koleksiyonu, özel ResisTone bant teknolojisi ile direnç yaratarak, sırt ve kalça bölgesinde destek sağlayarak kadınlara hem rahatlık hem de sportif şıklığı sunuyor!

Birbirinden şık ve canlı renklerden oluşan EasyTone ayakkabı koleksiyonunu 120TL, terlik koleksiyonunu 77TL, tekstil koleksiyonunu ise 130TL'den başlayan fiyatlar ile tüm Reebok satış noktalarında bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title