Haberler

Düzce depreminden kaçan gencin yere çakıldığı anlar anbean kameraya yansıdı

Güncelleme:

Düzce'de gece saatlerinde meydana gelen 5.9'luk depremden kaçmak isterken Bolu'daki evinin penceresinden atlayan ve yere çakılan bir gencin düştüğü anlar, saniye saniye kameralara yansıdı.

Düzce'de gece saatlerinde meydana gelen 5.9'luk deprem İstanbul, Kocaeli ve Ankara'da hissedildi. Deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı olmazken, pencereden atlayan vatandaşlar yaralandı. O vatandaşlardan birine ait video ise izleyenleri korkuttu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Haberiskelesi.com'da yer alan habere göre; Sabaha karşı 04.09'da meydana gelen Düzce merkezli 5.9 şiddetinde depremde panikleyen üniversite öğrencisi pencereden aşağıya düştü. Düşme anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Sabaha karşı 04.09'da meydana gelen Düzce merkezli 5.9 şiddetinde depremde vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı. Bolu'da Cumhuriyet Caddesi'nde bir üniversite öğrencisi deprem anında panikleyerek 3'üncü katta bulunan evinin camından düştü.

UYKUDA YAKALANINCA PANİKLEMİŞ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri gelene kadar çevredekilere olayı anlatan üniversite öğrencisi depreme uykuda yakalandığını ve panik anında evinin penceresini kapı zannederek aşağı düştüğünü dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Düzce Haberler

500

Yorumlar (3)

virtueslife:

çok geçmiş olsun umarım düşen çocğua ciddi bişey olmamıştır.Panikle insanlar ne yapacağını şaşıyor bu durumlarda.Kaçmamak en iyisi bulunduğun yerde kendini güvene almaktan başka çare yok.17ağustos depreminde kaçmaya çalışıp ölenler yerinde duranlardan fazlaydı.

34
5
yanıtYanıtla
Halit:

yazık çok yazık camdan atlama ne yahu insanın aklı bu kadarmı gider bir kaç yıl önce japonyada şiddetli deprem olmuştu gerçek olaydır koca ülkede ölen olmadı orda yaşayan bir türk vatandaşı pencereden atlama sonucu hayatını kaybetmişti gülermisin ağlarmısın

8
1
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Depremden önce evinizde güvenli bir yer tespit edin ve bütün evdekilere o yeri gösterin. O yer olası deprem anında sığınağınız olsun. Ve deprem çantanızı da o yerde bulundurun.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title