Haberler

Duvardaki Deliği Genişletip Hırsızlık Yaptılar

Balıkesir'de, PTT hizmet binası inşaatı sırasında kepçeyle duvarı delinen dükkan hırsızların hedefi oldu.

Balıkesir'de, PTT hizmet binası inşaatı sırasında kepçeyle duvarı delinen dükkan hırsızların hedefi oldu, deliği demir keskiyle genişleten kimliği henüz belirsiz kişi ya da kişiler içeirden yaklaşık 5 bin TL değerinde gümüş takı ve tesbihi çalıp kaçtı.

Olay, Anafartalar Caddesi'nde 26 yaşındaki Mustafa İçöz'e ait dükkanda bu sabah saatlerinde meydana geldi. İşyerini açmak üzere sabah saatlerinde gümüş takı ve tespih sattığı dükkana gelen Mustafa İçöz, bir süre önce PTT hizmet binası yapımı sırasında kepçe tarafından delinen duvarın genişletildiğini fark etti. Dükkandaki hediyelik eşyaları kontrol eden İçöz, yaklaşık 5 bin TL değerinde gümüş takı ve tespih çalındığını belirleyip polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, parmak izi çalışması yaptı. Yapılan incelemede, önceden delik olan duvarın kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından demir keskiyle genişletildiği ortaya çıktı.

Dükkanı yıllarca işletip oğluna devreden 59 yaşındaki İsmail İçöz, büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirdi. İnşaat firmasını suçlayan baba İçöz, "Aylar önce yeni bina yapmak için PTT'nin eski hizmet binasını yıktılar. Yıkım sırasında kepçeyle bizim dükkanın duvarında bir delik açtılar. İnşaat firmasını uyardık, 'Duvarı onarırız' dediler ancak onarmadılar. Biz içeriden sunta koyup deliği kapattık ve soğuğu önlemeye çalıştık. Ancak hırsızlar deliği genişletip içeri girmiş. Aslında aklımıza da gelmişti. Ancak bize 'İnşaatta bekçi var' demişlerdi. 'Aç tavuk ambarı deler' derler bizde de aç insan duvarı deldi. Zararımız yaklaşık 5 bin lira. Hırsız ya da hırsızların yakalanmasını umut ediyoruz" dedi.

Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. İnşaat alanındaki ayak izleri de incelenirken, inşaat etrafındaki paravanların hırsızların saklanmasını kolaylaştırdığı öğrenildi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa İçöz Balıkesir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title