Haberler

Dünyaca Ünlü İsimlerden 'I Love Turkey' Pankartı

Güncelleme:

Her yıl gerçekleştirilen kongre, toplantı ve etkinlik fuarı olan ACE of M.I.C.E., bu yıl 21-23 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Dünyanın önde gelen MICE sektörü kuruluşlarının başkanlarının yer aldığı fuar, İstanbul Kongre Merkezi-ICC'de gerçekleştirilen törenle açıldı.

Açılış törenine İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Ziya Taşkent, Türk Hava Yolları Satış Başkanı Halil İbrahim Polat, Festi Group Kurucusu Valerio Festi, Etkinlik Teknolojisi Gurusu Corbin Ball, White Fox Danışmanlık Kurucusu Mat Johnson, ICCA Avrupa Direktörü Elif Balcı Füsünoğlu, İstanbul Kongre Merkezi Müdürü Pervin Zeydanlı ve Turizm Medya Grubu & TETKİD – Başkanı Volkan Ataman katıldı.

"TÜRKİYE'Yİ GÜVENİYORUZ"

Dünyada etkinlik ve kongre alanında çok önemli noktalarda bulunan yabancı konuşmacılar ise konuşmalarına 'I Love Turkey' dövizi ile geldi.

Konuşmalarında Türkiye'ye olan güvenlerini dile getiren Işıkların Efendisi olarak tanınan Festi Group Kurucusu Valerio Festi, Etkinlik Teknolojisi Gurusu Corbin Ball ve White Fox Danışmanlık Kurucusu Mat Johnson, Türkiye'yi çok sevdiklerini ve MICE sektörünün dinamikleri açısında çok zengin bir potansiyel olarak gördüklerini ifade ettiler.

İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ise konuşmasında İstanbul ve Türkiye'nin etkinlikler için güvenli bir liman olduğunu belirterek, MICE sektörünün gelişimi için tüm imkanları seferber ettiklerini vurguladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ziya Taşkent ise konuşmasında turizm girdisini yükseltmek amacıyla turizm faaliyetlerini tüm mevsimlere yaydıklarını ve MICE sektörünün getirisini daha da artırmak için çabalayacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ziya Taşkent İstanbul Türkiye Fox Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title