Haberler

Dünürlerin Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Güncelleme:

Edirne'de ikamet eden ve aralarında husumet olan gelin ile damadın anneleri arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde gelin ile damadın anneleri arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Yaralının hastanede tedavisi sürerken, iki ailenin yakınları hastanede karşılaşınca birbirine girdi.

"AMBÜLANS ÇAĞIRIN" HAYKIRIŞI

İddiaya göre, aralarında husumet bulunan dünürler Ü.D. ve F.K., Uzunköprü Gazi Caddesi'nde karşılaşınca aralarında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine damadın annesi Ü.D., gelinin annesi F.K.'yi vücudunun iki yerinden bıçakladı. Yaralanan F.K. cadde ortasında "Ambulans çağırın" diye bağırmaya başladı. Durumu gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı F.K.'yi Uzunköprü Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırırken, polis ekipleri de Ü.D.'yi Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

KAVGA HASTANEDE DEVAM ETTİ

Gelinin annesi F.K.'yi bıçaklayan damadın annesi Ü.D., Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınırken hastalandı. Polis ekipleri Ü.D.'yi de Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne götürdü. Her iki ailenin yakınları Uzunköprü Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde karşılaşınca, kavga etmeye başladılar. Kavga, polis ekipleri ve hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle ayrıldı. Olayın ardından polis, her iki ailenin yakınlarını da hastaneden uzaklaştırdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uzunköprü Devlet Hastanesi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

)))ndr_hh@live.de:

Kaynana Wars :)))

6
0
yanıtYanıtla
KARS,LIramazansenturk36@hotmail.com:

GELİN.LE DAMAT NERDE ACABA

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title